Inapoi

Mulineta Okuma Powerliner Pro Baitfeeder 8000

Producator
SKU
PLP-8000

Comenzi telefonice 031 433 44 44

329,00LEI

Indisponibil

Livrare gratuita
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Mulineta Okuma Powerliner Pro Baitfeeder 8000

Iata ca dupa succesul modelului precedent, Okuma aduce pe piata un nou model de mulineta de crap, la un pret considerabil mai avantajos, pe numele sau Okuma Powerliner Pro Baitfeeder. In pescuitul crapului, o mulineta trebuie sa fie la fel de tehnica precum lanseta. Nu este o mulineta de dimensiuni mici in niciun caz. Si nici nu trebuie sa fie, avand in vedere ca orice pescar de crap urmareste o captura de 30kg, de pus in rama. De-a lungul timpului, mulinetele de crap au devenit din ce in ce mai usoare, datorita progresului tehnologic, accelerat, in ultimii ani. Si de la inceputurile acestui tip de echipament, ajungem in anul 2021, an in care Okuma propune pietei crapiste o versiune de mulineta cu un raport calitate/pret absolut extraordinar.

Sunt putine mulinete ce multumesc si pescarul ce cauta performanta deosebita, cat si pe cel ce cauta o varianta dintr-o gama de pret joasa, la o calitate satisfacatoare. Okuma Powerliner Pro Baitfeeder este raspunsul oferit de producatorul consacrat, acestor cerinte, beneficiind de o constructie solida, ce va face ca mulineta sa nu cedeze nici in fata "colosilor" din diversitatea de crapi din lacurile autohtone. Corpul din grafit este solutia perfecta cand suntem in cautarea unui material usor, dar extrem de rezistent. Astefl, greutatea mulinetei scade, in timp ce rezistenta ramane constanta, durabilitatea mulinetei fiind asigurata. Adaugand si o rezistenta la coroziune, pescarul nu va mai avea nicio grija din cauza posibilei deteriorari a mulinetei, avand oportunitatea de a se concentra pe procedeele ce duc la prinderea celor mai mari crapi din arealul pescuit. Cei 5 rulmenti plasati strategic in sistemul mulinetei ii vor oferi un rulaj extrem de fin, ce va satisface chiar si cerintele celor mai pretentiosi pescari de crap.

Unde avem rulmenti de calitate, angrenajele trebuie sa fie la fel de eficiente, iar cu sistemul Precision Eliptical Gearing, viteza de culisare a axului este reglata perfect, pentru ca firul sa fie asezat extrem de uniform pe tambur. Astfel, lanseurile lungi devin mai frecvente, in timp ce durata de viata a firelor creste considerabil, datorita reducerii frecarii acestora in timpul lansarii. Tamburul, desigur, dicteaza atat distanta la care putem pescui, metrajul de fir stocat, cat si rata de recuperare, exprimata in centimetri. Okuma Powerliner Pro Baitfeeder vine cu un tambur din aluminiu, ce cu siguranta va ajuta pescarul sa lanseze la distante cat mai mari, cu o precizie care, depinzand si de abilitatile pescaresti, va uimi din prima clipa. Cursa axului tamburului, de 30mm, nu poate decat sa sporeasca distantele potentiale la care poate fi lansata montura. In cazul schimbarii tamburului, cu cel de rezerva, din grafit, pierderea performantelor va fi inexistenta, Okuma asigurandu-se ca gradul de calitate este identic cu cel al tamburului din aluminiu. Fiind fabricate din materiale premium, este evident ca atat greutatea tamburului din aluminiu, cat si a celui din grafit, este extrem de redusa.

Cu toate caracteristicile deja prezentate, nu a fost mentionata poate cea mai importanta parte a acestei mulinete, si anume, sistemul de franare. Acesta este de dip multi-disc, aceste discuri fiind din pasla impregnata, pentru o precizie ce va ajuta crapistii sa se adapteze la dificultatea fiecarui drill. Cu o forta de franare de 11kg, crapii nu vor pune niciun fel de problema. Din punctul de vedere al franei, Okuma integreaza si sitemul free-spool, un sistem patentat, ce permite momelii sa fie absorbita de catre peste, fara a opune rezistenta. Sistemul de franare secundar este micro-reglabil, din partea anterioara a mulinetei, pentru cel mai bun control. Parghia acestui sistem permite o comutare rapida intre frana frontala si cea de pe spate.

Manivela din zinc este extrem de rezistenta, iar datorita butonului, in forma de T, fabricat din TPE, pescarul de crap va avea un confort excelent, chiar si in momentul celor mai dificile drill-uri. Rotorul acestei mulinete a fost echilibrat cu ajutorul computerului, pentru a elimina vibratiile si balansarile cauzate de miscarea rotativa a acestuia. Incurcarea firului nu va mai fi o problema pentru pescari, datorita sistemului EFR II. Acest sistem presupune adaugarea unui rulment, sub galet, pentru reducerea frecarii si incurcarii firului.

Bucurandu-se de succesul predecesoarei sale, mulineta Okuma Powerliner Pro Baitfeeder va deveni cu siguranta un "must-have", o necesitate, pentru toti pescarii de crap ce doresc performanta, "bonusul" fiind pretul extrem de avantajos. Plasata pe o lanseta de crap, cu lungimea de 3.90m, cu un test de curbura de 3.75lb, aceasta mulineta isi va gasi usor locul in arsenalul pescarului modern de crap.

Tehnologii:

  • RESII ( Rotor Equalizing System II ) - sistem de echilibrare a rotorului ce reduce vibratiile si asigura functionarea perfecta a acestuia;
  • Baitfeeding System - sistem ce permite momelii sa fie absorbita de peste, fara a opune rezistenta;
  • Quick-Set Anti-Reverse - sistem ce permite rotirea intr-un singur sens;
  • Precision Eliptical Gearing - angrenaje ce permit lanseuri pe distante apreciabile, datorita asezarii exemplare a firului pe tambur, cauzata de reglarea vitezei de culisare a axului;
  • Even Flow Line Roller II – sistem ce elimina riscul rasucirii firului, datorita unui rulment, plasat sub galetul mulinetei.

Caracteristici:

  • Corp: grafit;
  • Tambur aluminiu;
  • Tambur de rezerva grafit;
  • Manivela din zinc;
  • Knob in forma de T din material TPE;
  • Sistem de franare multi-disc, din pasla impregnata;
  • Angrenaj eliptic;
  • Finisaj negru mat;
  • Cursa axului tamburului: 30mm;
  • Forta de franare: 11kg;
  • Capacitate tambur: 0.35mm/430m;
  • Nr. rulmenti: 4+1;
  • Raport recuperare: 4.5:1;
  • Recuperare fir/tura de manivela: 104cm;
  • Greutate: 650g.

Descriere de produs dezvoltata de echipa TotalFishing.

Specificatii Mulineta Okuma Powerliner Pro Baitfeeder 8000

Baitrunner Da
Frana rapida Nu
Raport de recuperare 4.5-4.9
Marime 8000
Greutate mulinete 601-650 g
Cu tambur de rezerva Da
Producator Okuma

Review-uri clienti

Nota: 4.85 (6)

97% of 100
Afiseaza pe pagina
  1. Excelent

    100%
    O mulineta foarte buna. Așezarea firului pe tambur este foarte buna chiar și la un fir de 0.40, recuperare foarte buna și cel mai mare avantaj este faptul că are chiar și frana rapida fata chiar daca nu este specificat in detalii tehnice .
    Foarte mulțumit

    Adrian,

    Publicata pe

  2. 5din5

    100%
    Foarte buna

    Valentin Matei,

    Publicata pe

  3. Ok

    100%
    Foarte bune calitate pret.

    Catalin,

    Publicata pe

  4. Ooo

    100%
    Ok perfect pentru 4 lansete echipate de3.60 m.

    Catalin,

    Publicata pe

  5. Calitate excelenta

    100%
    Super mulțumit

    Virgil,

    Publicata pe

  6. Foarte ok leam primit fulger repede am ramas uimit cad ma sunat curierul .Multumesc

    80%
    Raport pret sant ok sant foarte multumit/

    Bocsardi,

    Publicata pe

Afiseaza pe pagina
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:4

buna ziua , va rog sa-mi comunicati daca pot achizitiona 4 buc Okuma Powerliner Pro Baitfeeder 8000 cu plata in rate ? mi-ar conveni un numar de 4 rate lunare , multumesc !

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Plata cu cardul se poate face si in rate. In pagina de plata, dupa introducerea numarului cardului, vor aparea disponibile optiunile de plata in rate. Sunt acceptate plati online in 6 rate prin carduri cu rate fara dobanda: Alpha Bank, Card Avantaj, BRD Finance, BRD Bank, Star BT, Garanti Bank.

La momentul platii vei fi redirectionat catre pagina PayU, TotalFishing nu are acces la datele tale de card.

Va multumim!

Se potrivește bine pe bețele de la Lanseta Okuma Custom Black Carp Spod 3.96m/5lb?

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

In teorie ar fi trebuit sa va recomandam o mulineta din categoria Mulinete Spod, Marker, insa dat fiind faptul ca aceasta mulineta, Okuma Powerliner Pro Baitfeeder 8000,  are o recuperare de aproximativ 104cm a firului la fiecare tura de manivela ( in ciuda raportului mic de recuperare, mulinetele de spod sunt caracterizate de un raport mare, pentru a aduce rapid rachetele la mal ), putem spune ca se echilibreaza optim cu lanseta Okuma Custom Black Spod.

Va multumim !

Bună ziua, ce lansetă îmi recomandați ptr. această mulinetă?
Buna seara! Puteti sa-mi spuneti ce diametru are tamburul si lungimea? Multumesc!

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Mulineta Okuma Powerliner Pro Baitfeeder 8000 are diametrul exterior al tamburului de 70.80mm. Din pacate, producatorul nu ofera informatii cu privinta la lungimea acestuia.

Multumim!

Pune o intrebare despre Mulineta Okuma Powerliner Pro Baitfeeder 8000
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie