Inapoi

Lanseta Graphiteleader Vigore 20GVIGC-71H F 2.16m/1/4-1oz

Producator
SKU
G08775

Comenzi telefonice 031 433 44 44

2.359,00LEI

Indisponibil

Livrare gratuita
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Lanseta Graphiteleader Vigore 20GVIGC-71H F 2.16m/1/4-1oz

Graphiteleader Vigore 20GVIGC sunt lansete premium concepute pentru a raspunde tuturor exigentelor pescuitului cu tehnica baitcast.
Asa cum indica si numele seriei, lansetele dispun de blank-uri viguroase, capabile sa absoarba rapid socurile puternice provenite din partea specimenelor agresive.

Rezistenta superioara la torsiune si senzitivitatea sporita sunt doua dintre caracteristicile definitorii atunci cand vine vorba despre blank-urile lansetelor Graphiteleader, acestea fiind redate in mod diferit pentru fiecare serie in parte. Folosind tehnologii patentate precum Quatro Graphite Cloth XX si metode inovatoare de stratificare a fibrelor de carbon Torayca T1100G ( G-Maps ) s-au construit blank-uri puternice cu o senzitivitate ridicata, capabila sa transmita si cele mai fine miscari ale nalucilor.

Obiectivul initial este atins prin echiparea celor doua tronsoane cu inele Fuji Torzite Titanium, ce vor imbunatatii performantele de casting al lansetelor, atat prin greutatea redusa, cat si prin design-ul acestora. Rama rezistenta din titan ajuta prin forma sa la prevenirea incurcarii firului iar pastila de la interior permite alunecarea usoara a firului in lansare.

Mandrinele ECS contribuie la transmiterea vibratiilor provenite de la naluca sau de la atacurile pestilor, oferind control maxim pescarilor.  Partea inferioara, de la mandrina spre extremitatea talonului este realizata cu un design clasic de tip split-grip si este finisata cu material EVA si pluta premium ce vor asigura o priza ferma. Intreaga constructie a manerului este perfect echilibrata pentru un pescuit de exceptie atunci cand sesiunile de pescuit sunt foarte lungi.

Lanseta Graphiteleader Vigore 20GVIGC-71H F 2.16m/1/4-1oz este o alegere perfecta pentru sesiunile de pescuit la stiuca cu naluci reactive.

Tehnologii:

 • Torayca T1100G - fibre de carbon produse de marele concern Toray. Dezvoltate pentru a fi utilizate in industria aerospatiala, aceste fibre ofera lansetelor rezistenta superioara si o dinamica impresionanta;
 • Quatro Graphite Cloth XX - tehnologie folosita in realizarea blank-urilor ce presupune asezarea fibrelor de carbon in unghi de 45 de grade. Intreg procesul are ca rezultat o rezistenta impresionanata la torsiune, implicit o dinamica uimitoare a lansetelor. Pe langa greutatea extrem de redusa lansetele dobandesc o actiune de neegalt si o capacitate imbunatatita de a directiona pe distante lungi nalucile;
 • Olympic Sensitivity System ( O.S.S ) - tehnologie patentata de catre producatorul Olympic Graphiteleader urmarind digitizarea nivelului de senzitivitatea blank-urilor folosite in constructia lansetelor Graphiteleader. OSS permite realizarea unor lansete cu senzitivitate sporita ce pun pescarul in contant direct cu cele mai fine vibratii provenite, fie de la miscarea nalucilor fie de la atacurile pestilor;
 • G-Maps ( Graphiteleader Multi Angle Ply System ) -  tehnologie patentata de producatorul japonez Graphiteleader ce presupune folosirea unui numar mare de straturi de carbon cu doua unghiuri diferite de asezare a fibrelor de carbon. Asezarea oblica a fibrelor sporeste rigiditatea lansetelor favorizand revenirea rapida a blank-ului atunci cand este supus la sarcini extreme fara deteriora structura acestuia;
 • Nanoalloy Technology - tehnologie Toray ce aduce inovatie in dinamica blank-urilor lansetelor folosind fibre cu elasticitatea crescuta in constructia acestora.

Specificatii:

 • Blank: Torayca T1100G;
 • Olympic Sensitivity System;
 • Tronsoane: 1;
 • Inele Fuji Torzite cu rama din titan;
 • Mandrina ECS;
 • Maner split-grip finisat cu EVA + pluta;
 • Lungime: 2.16m;
 • Lungime la transport: 216cm;
 • Diametru varf: 2mm;
 • Putere: 1/4-1oz ( cca. 7-28g ) Heavy;
 • Actiune: Fast;
 • Greutate: 133g;
 • Lansetele sunt livrate impreuna cu husa pentru transport.

Descriere de produs dezvoltata de echipa Total Fishing.

Specificatii Lanseta Graphiteleader Vigore 20GVIGC-71H F 2.16m/1/4-1oz

Nr. tronsoane 1 tronson
Lungime lansete 2.10 m
Putere maxima lansete 20-29 g
Tip lansete spinning, casting Lansete casting
Producator Graphiteleader
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:0

Pune o intrebare despre Lanseta Graphiteleader Vigore 20GVIGC-71H F 2.16m/1/4-1oz
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie