Inapoi

CPK CSL Apa Rece 500ml

Producator
SKU
999221

Comenzi telefonice 031 433 44 44

13,00LEI

Indisponibil

 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii CPK CSL Apa Rece 500ml

CPK CSL Apa Rece 500ml
Dupa indelungi incercari si cautari am reusit sa avem in gama o versiune de TOP a renumitului CSL. Lichiorul din porumb, CSL -ul asa cum este prescurtat de toti pescarii, este un lichid cu un continut ridicat de proteine digerabile, aminoacizi si carbohidrati care stimuleaza hranirea. Aceste propietati benefice au pozitionat CSL-ul pe treapta succesului. Cel mai utilizatsi eficient aditiv pentru crap din ultimi ani!
Culoarea acestuia este maro inchis si are gust placut dulce-amarui de drojdie. In compozitia CSL-ului se regaseste un continut crescut de zaharuri care ajuta la fermentatie. Secretul a iesit la iveala, crapul iubeste mancarea usor fermentata.
Recomandari:
Datorita continutului scazut de apa poate fi folosit ca dip pentru pelete pentru a spori atractia acestora. CSL-ul va fi absorbit de pelete fara sa declanseze topirea lor. Poate fi folosit ca aditiv pentru seminte sau mixurile de nadit dar si in partea lichida a boiliesurilor dumneavoastra.
Doua mici trucuri recomandate de echipa CPK.
Pentru fabricarea boilesurilor solubile atat primavara cat si toamna va recomandam sa reduceti cantitatea de apa inlocuind-o cu CSL. Rezultatul se masoara prin obtinerea unor boiliesuri extrem de atractive. Crapii iubesc boiliesurile dipuite si pescarii stiu foarte bine asta. Mica noastra reteta transforma boiliesurile dumneavoastra in adevarate “caramele” pentru crap. In prima zi turnati peste boiliesurile din galeata un borcanas de Classic Cather dip iar in urmatoarea zi turnati peste boiliesuri CSL pana cand toate boiliesurile vor fi umectate. Pentru urmatoarele 4 zile repetati procesul din a doua zi si veti obtine o nada irezistibila pentru crap.
Nota:
CSL actioneaza ca un conservant pentru boiliesuri atunci cand ele sunt dipuite cu acest lichid.
- cantitate: 500ml

Specificatii CPK CSL Apa Rece 500ml

Tip aditivi lichizi, nada, arome CSL
Cantitate 501-1000 ml
Producator CPK Carp & More
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:0

Pune o intrebare despre CPK CSL Apa Rece 500ml
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie