Inapoi

Mulinete spinning, casting, accesorii Daiwa

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 260

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 260

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei mulinete de rapitori Daiwa

Pescuitul pestilor rapitori are cele mai bune rezultatea in conditiile utilizarii unor elemente de echipament potrivite locului de pescuit ales si pestelui dorit. Pentru pescuitul la rapitori poate fi aleasa o mulineta de spinning sau un multiplicator pentru casting, ambele asigurand controlul precis al naluci, aruncarea ei la distanta dorita si recuperarea usoara a pestilor de diferite dimensiuni, de la pescuitul Ultra Light al pestilor mici pana la exemplarele mari. Mulinetele Daiwa beneficiaza o constructie rezistenta, fiind renumite pentru tehnologiile avansate pe care le utilizeaza si performantele obtinute prin pastrarea la standarde inalte de calitate a produselor brandului.

Cum alegem o mulineta de rapitori Daiwa

Alegerea unei mulinete sau a unui multiplicator Daiwa se poate face in functie de preferinte, de caracteriticile echipamentului utilizat sau ale locului de pescuit ales. Mulinetele Daiwa sunt recomandate de performantele obtinute de produsele brandului de-a lungul timpului atat in timpul competitiilor importante de pescuit cat si in afara acestora. Specialistii Daiwa au fost intotdeauna preocupati de modernizarea designului si au adaptat tehnologiile inovatoare la cerintele fiecarei generatii de pescari de rapitori. Tehnologiile morderne (Ultimate Tournament Drag, T-Wing, MagSealed, Air Rotor, DigiGear, Slow Oscillation System etc ) alaturi de componentele rezistente la coroziune si materialele performante (Zaion, HardBodyz etc) utilizate la constructia mulinetelor asigura utilizarea acestora o perioada indelungata in cele mai bune conditii. Tatula, Morethan, Certate G, Ballistic LT, Laguna LT, Legalis LT, Crossfire, Ninja, Lexa E, Caldia LT, sunt doar cateva din modelele Daiwa concepute pentru pescuitul la rapitori.

De ce sa alegi o mulineta Daiwa de la Total Fishing

Multitudinea modelelor disponibile pentru spinning si casting in magazinul online si fizic la oferte si preturi avantajoase, impreuna cu garantia calitatii produselor, specificatiile disponibile la fiecare mulineta si sfaturile consultantilor ofera ocazia alegerii mulinetei potrivite pentru fiecare pescar indiferent de tehnica practicata.

 

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 400 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur