Inapoi

Fire textile spinning Varivas

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 246

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 246

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unui fir principal textil Varivas

Pentru pescuitul la rapitori un element foarte important al echipamentului utilizat il constituie firul principal ales. Rezistenta acestuia si modul in care asigura controlul nalucii pe care o utilizam poate face diferenta intre reusita zilei de pescuit sau esecul acesteia. Alegerea unui fir principal textil pentru pescuitul la rapitori Varivas asigura calitatea produselor si rezistenta recunoscuta a acestora in randul pescarilor de rapitori.

Cum alegem un fir principal textil Varivas

Pescarii care practica pescuitul la rapitori, indiferent de tehnica aleasa, spinning sau casting, de locul de pescuit preferat ( pescuitul de apa dulce sau pescuitul marin) vor alege un fir textil potrivit lansetei si nalucii pe care le folosesc. Astfel, lungimea, culoarea sau diametrul firului ales alaturi de numarul de fibre impletite si tehnologiile utilizate sunt doar cateva din detaliile de care tinem cont in momentul alegerii firului potrivit pentru pescuitul rapitorilor.

Rezistenta firelor textile obtinuta prin impletirea fibrelor fine din polietilena (PE) si acoperirea acestora cu un invelis pe baza de fluor asigura obtinerea unor performante imbunatatite de lansare. De asemenea, mareste rezistenta firelor la abraziune putand fi astfel folosite la pescuitul in zone dificile.

Utilizarea tehnologiilor performante in realizarea firelor (ex. SI-X fibre PE) asigura o mai buna rezistenta la caldura astfel incat indiferent de conditiile si provocarile la care sunt expuse firele Varivas vor dovedi eficienta  si performanta de fiecare data in conparatie cu alte fire de acelasi diametru.

Varivas Area Master este un fir multifilament recomandat pentru pescuitul pastravului si in general pentru pescuitul de finete. Diametrul redus si structura firului permit sesizarea celor mai fine trasaturi iar invelisul Super Fluorine asigura rezistenta la abraziune a firului.

Varivas Crown este un fir realizat din impletirea fina a 8 fibre de PE ce asigura rezistenta si performanta la abraziune in orice conditii. Rezistenta superioara la nod si abraziune il recomanda pentru pescuitul exemplarelor de mari dimensiuni.

Varivas Avani Sea Bass Max Power PE X8 se remarca prin constructia performanta ce impleteste fibrele PE cu ajutorul celor mai noi tehnologii si prin rezultatele exceptionale obtinute atat la lansare cat si la recuperarile dificile ale pestilor prinsi.

Varivas Super PE Strike, New High Grade PE, Avani Sea Bass Premium PE, Avani Eging Rock Beat Premium sunt doar cateva din firele textile realizate de Varivas pentru pescuitul la rapitori.

De ce sa alegem un fir principal textil Varivas de la Total Fishing

Numeroase modele de fire principale textile pentru rapitori Varivas sunt disponibile in oferta magazinului de pescuit online si fizic Total Fishing la preturi mici accesibile pescarilor de rapitori. Specificatiile prezente la fiecare produs alaturi de recomandarile consultantilor permit alegerea modelului de fir potrivit pentru fiecare aplicatie a pescuitului la rapitori.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 400 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur