Snag bars Carp Expert

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1 Produs

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1 Produs

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unui snag bar Carp Expert

Pentru pescuitul la crap utilizarea unor elemente de echipament potrivite este importanta, dar la fel de importanta este pastrarea acestora in siguranta pe tot parcursul sesiunii de pescuit. Astfel de-a lungul anilor au fost dezvoltate game de produse de catre diferiti producatori de echipament pentru pescuit , care asigura stabilitatea lansetelor chiar si in conditii dificile, de vant puternic sau trasatuti violente ale exemplarelor de mari dimensiuni. Utilizarea unui snag bar Carp Expert asigura stabilitatea lansetei in timpul partidelor de pescuit si garanteaza calitatea materialelor si rezistenta constructiei atat la socuri cat si la coroziune. Realizate de un brand cu experienta in domeniul producerii echipamentului dedicat pescuitului la crap, snag barurile Carp Expert asigura cele mai bune conditii pentu pastrarea pozitiei avertizorilor si lansetelor indiferent de intensitatea vantului sau alte elemente care pot deteriora echipamentul.

Cum alegem un snag bar Carp Expert

Alegerea unui model de snag bar se bazeaza pe caracteristicile necesare fiecarui pescar. Astfel, pentru asigurarea pozitiei lansetei si avertizorilor in timpul partidelor de pescuit utilizarea unui snag bar realizat din materiale rezistente la socuri si coroziune permite mentinerea lansetei preferate in cele mai bune conditii. Modelel de snag bar Carp Expert asigura compatibilitatea cu majoritatea modelelor de avertizori electronici si au un sistem de instalare usoara, rapida astfel incat nu necesita pregatiri speciale pentru a putea fi montate la locul de pescuit.

De ce sa alegi un snag bar Carp Expert De la Total Fishing

Pescarii de crap pot alege un model de snag bar din oferta celui mai mare magazin de pescuit din Romania, Total Fishing. Aici sunt disponibile diferite produse la preturi mici accesibile pentru fiecare pescar. Snag bar-urile au specificatii care permit alegerea lor in functie de material, culoare etc. Alaturi de specificatii, in sprijinul pescarilor de crap sunt disponibile recomandarile consultantilor magazinului pentru a facilita alegerea unui produs potrivit cerintelor acestora.

Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar