Plase minciog crap Fox

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

4 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

4 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unei plase pentru minciog Fox

In timpul partidelor de pescuit calitatea elementelor de echipament pe care le utilizam si mentinerea acestora in cele mai bune conditii sunt detalii ce pot face diferenta intre reustia unei zile de pescuit sau dimpotriva, esecul acesteia. Minciogul utilizat poate aduce in siguranta pestele la mal fara a inrautati starea acestuia si fara a exista riscul ca pestele prins sa scape. De aceea, producatorii de echipament de pescuit au dezvoltat diferite game de mincioguri de pescuit pentru a diminua efortul pe care pescarii trebuie sa il depuna la scoaterea pestelui din apa si pentru a mentine pestele in cele mai bune conditii pana la intoarcerea in apa. In cazul deteriorarii plasee minciogului exista varianta schimbarii acestuia sau variata schimbarii plasei minciogului. Branduri diferite au completat gama minciogurilor produse cu plase pentru anumite modele ce pot fi achizitionate separat. Acestea se potrivesc minciogului utilizat si permit prelungirea perioadei in care il puteti folosi fiind o modalitate mai ieftina si usor de inlocuit. Utilizarea unei plase pentru minciog Fox asigura calitatea materialelor folosite si rezistenta intregii structuri. De asemenea, inlocuirea plasei se face rapid fara a necesita un efort considerabil, iar plasa de schimb are aceleasi caracteristici alese in momentul achizitionarii minciogului.

Cum alegem plasa pentru minciog Fox

Alegerea unui model de plasa de rezerva pentru minciog Fox se face in functie de minciogul pe care il utilizam. In magazinul online de pescuit exista rezerve pentru plasa de minciog Fox Warrior S42’, S46’ si Horizon 46’ astfel incat pescarii pot alege plasa potrivita minciogului preferat. Caracteristicile plasei ce poate fi achizitionata separat sunt similare plasei originale si permit utilizare in continuare a elementului de echipament a carui plasa a fost deteriorata in timpul sesiunior de pescuit. Astfel, pentru a obtine cele mai bune rezultate trebuie utilizat un minciog cu plasa in stare optima care asigura protectia pestelui prins si nu permite scaparea accestuia.

De ce sa alegem plasa pentu minciog Fox de la Total Fishing

In magazinul online si fizic de pescuit Total Fishing exista diferite tipuri de plasa pentru minciog care se potrivesc modelelor de minciog Fox. Acestea sunt disponibile la oferte si preturi mici, accesibile oricarui pescar care foloseste un minciog de la acelasi brand. Specificatiile prezente la fiecare produs faciliteaza algerea plasei potivite minciogului utlizat iar recomandarile consultantilor magazinului permit alegerea rapida a produsului dorit pentru a beneficia de el la urmatoarea partida de pescuit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar