Lucky John

Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

11 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

11 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Lucky John este o companie cunoscuta pentru fabricarea nalucilor utilizate la pescuitul rapitorilor.

Povestea brandului a pornit de la un hobby care a adus alaturi oameni cu aceleasi pasiuni si le-a transformat pasiunea in afacere.

In 1988 Janis Stikuts, multiplu campion in Letonia si tarile baltice la diferite tipuri de pescuit sportiv, a hotarat impreuna cu cativa prieteni sa ofere fiecarui pescar sansa de a avea acces la voblere, linguri, shaduri si alte naluci pentru pescuitul la spinning care in acel moment erau greu de procurat.

Lucky John a inceput cu o gama restransa de produse, linguri oscilante, rotative, voblere, muste artificiale, naluci pentru pescuitul la copca si cateva accesorii si si-a extins treptat oferta.

In acest moment nu exista pescar de rapitor care sa nu cunoasca brandul sau sa nu fi prins biban, stiuca sau salau folosind voblerele echilibrate Lucky John.

Plasticele moi Lucky John sunt impregnate cu atractant pentru ca eficienta lor sa se mentina maxima o perioada indelungata.

Voblerele Lucky John sunt echipate cu sisteme patentate Magnetic Cast System (MCS)-care permite lansarea acestora la distante mari; Outside Stabilizer System (OSS) care stabilizeaza voblerul cu ajutorul unei greutati tungsten. Testele au demonstrat producerea unor vibratii puternice datorita designului partii superioare a voblerului.

Lucky John ofera produse de calitate superioara, realizate cu ajutorul celor mai noi materiale disponibile in industrie si a designului inovator ce asigura obtinerea unor rezultate impresionante atat pescarilor cu experienta cat si celor care abia descopera pescuitul la rapitori.

Gama produselor Lucky John se regaseste in portofoliul celui mai mare magazin de pescuit din Romania – Total Fishing.

Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar