Dynamite Baits

Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

1-48 produse din 409

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
 1. Pasta Dynamite Baits Carpodrome Mix Halibut Fletan 350g
  • Mai ieftin cu 10 %

  Pasta Dynamite Baits Carpodrome Mix Halibut Fletan 350g

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 26,00 LEI Pret Special 23,40 LEI
 2. Pasta Dynamite Baits Carpodrome Mix Garlic & Ail 350g
  • Mai ieftin cu 10 %

  Pasta Dynamite Baits Carpodrome Mix Garlic & Ail 350g

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 26,00 LEI Pret Special 23,40 LEI
Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

1-48 produse din 409

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Numele Dynamite este usor de recunoscut in intreaga Europa pentru nada de calitate pe care o produce. Astfel, fiecare pescar a utilizat sau cunoaste produsele Dynamite Baits si eficienta acestora.

Dynamite Bits a aparut in Anglia la mijlocul anilor 90 si de la inceput a urmat conceptul “bait made by anglers for anglers”( nada realizata de pescari pentru pescari). Aceasta idee a stat la baza companiei in permanenta si a ajutat la dezvoltarea impresionanta a gamei de produse de-a lungul anilor.

Swim Stim sau The Source sunt doar cateva din gamele de produse care au contribuit la renumele Dynamite si care si-au dovedit eficienta in timp si au rezistat provocarilor lansate de competitori.

Echipa Dynamite Baits cuprinde pescari de elita care contribuie cu experienta si cunostinte la dezvoltarea noilor game de produse concepute pentru pescuitul la crap sau match.

Garantia produselor realizate in fabrica de langa Nottingham, Anglia si reteaua de distributie ce cuprinde peste 30 de tari din Europa sunt doar cateva din elementele ce asigura calitatea si accesibilitatea produselor Dynamite (boilies, pelete, nada sau aditivi lichizi), astfel incat fiecare pescar sa beneficieze de produsul pe care il doreste.

Pentru pescuitul la crap gama Dynamite include boiliesuri (Complex-T, The Source, The Crave, Red Amino, Monster Tigernut, Big Fish, Carptec), momeala de carlig, aditivi lichizi, seminte, pelete, nada, accesorii.etc.

Pentru pasionatii pescuitului la match sunt disponibile pelete, nada, particule, adtivi lichizi, momeala de carlig, accesorii.

Toate produsele sunt realizate cu ingrediente de cea mai buna calitate ce imbunatatesc rezultatele obtinute atat de catre pescarii cu experienta cat si de catre incepatori.

Gama produselor Dynamite Baits se regaseste in portofoliul celui mai mare magazin de pescuit sportiv din Romania – Total Fishing.

 

Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar