Inapoi

Mulinete spinning, casting, accesorii Spro

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

38 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

38 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unei mulinete de spinning, casting Spro

Pentru pescuitul la spinning fiecare pescar in functie de tehnica practicata, spinning sau casting, preferinte, buget, specificul locului de pescuit sau tipul nalucii pe care o utilizeaza isi alege lanseta potrivita pentru urmatoarea sesiune de pescuit. Utilizarea lansetei potrivite este esentiala pentru reusita zilei de pescuit. Utilizarea unei lansete de rapitori Spro asigur calitatea constructiei si rezistenta componentelor utilizate la un pret accesibil pentru ca fiecare pescar de spinning sa poata obtine rezultate excelente in timpul sesiunilor de pescuit.

Cum alegem o mulineta spinning casting Spro

Pentru pescuitul la rapitori pescarii pot alege o mulineta de spinning sau un multiplicator in cazul celor care practica castingul. Indiferent de alegere Spro ofera o gama de produse care faciliteaza efortul depus de pescarii de rapitori permitand lansarile repetate la distanta dorita si recuperarea rapida fara a resimti efortul caracteristic acestui tip de pescuit.

Mulineta poate fi aleasa in functie de marime, raport de recuperare, capacitate tambur, compatibilitate cu lanseta pe care o foloseste fiecare pescar pentru a functiona uniform. Mulinetele sunt realizate cu ajutorul materialelor de noua generatie care asigura rezistenta si fiabilitatea ansamblului indiferent de situatiile dificile pe care le va depasi ( tambur din aluminiu, corp din grafit etc). Tehnologiile performante cu ajutorul carora functioneaza (S-Curve Gear System) asigura o utilizare in conditii optime astfel incat pescarii vor reusi cu usurinta sa lanseze naluca la distanta dorita si sa o recupereze. Functionarea uniforma a mulinetei in cele mai dificile conditii permite controlul perfect al nalucii astfel incat exemplarele mari de rapitori sa fie usor de adus la mal.

Spro Reser, Red Arc The Legend, Spartan Spin, Freestyle Skillz Smoke, Passion, Fise sunt doar cateva din modelele de mulinete Spro pentru pescuitul la spinning ce pot fi utilizate pentru pescuitul la stiuca,salau, biban etc.

De ce sa alegi o mulineta de spinning, casting Spro de la Total Fishing

Numeroasele modele de mulinete pentru rapitori Spro disponibile in oferta magazinului de pescuit online si fizic la preturi mici permit alegerea unui model rezistent la conditiile dificile ce pot sa apara in timpul partidelor de pescuit. Specificatiile disponibile in magazinul de pescuit online pentru fiecare produs si recomandarile consultantilor faciliteaza alegerea unei mulinete pentru pescuitul cu naluci de diferite tipuri si greutati ( linguri, voblere, shaduri, spinnerbait etc) astfel incat fiecare pescar indiferent de bugetul pe care il are disponibil si de preferinte poate alege un produs care sa raspunda cerintelor sale. Gama variata cuprinde diferite modele, de la cele ieftine accesibile, pana la cele din gama superioara de pret care se remarca prin tehnologii performante si materiale rezistente la cele mai dificile situatii.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur