Inapoi

Lansete spinning, casting Rapala

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

12 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

12 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete pentru rapitori Rapala

Pentru pescarii de rapitori ca si pentru pasionatii altor domenii ale pescuitului echipamentul pe care il aleg poate face diferenta intre reusita unei zile de pescuit si esecul acesteia. Lanseta utilizata la pescuitul rapitorilor, indiferent ca vorbim de pescuitul la spinning sau la casting trebuie sa aiba o actiune rapida si sa permita lansarile precise si recuperarea in siguranta a pestilor prinsi. Alegere unei lansete Rapala se bucura de garantia oferita de un brand specializat in echipamentul destinat pescuitului la rapitori. Astfel, produsele Rapala raspund cerintelor pescarilor de rapitori ajutand la imbunatatirea rezultatelor obtinute de acestia atat in timpul concursurilor importante cat si in afara acestora.

Cum alegem o lanseta pentru rapitori Rapala

In momentul in care este este nevoie de alegerea unei lansete pentru pescuitul la rapitor fiecare pescar va face aceasta alegere luand in calcul mai multi factori. Astfel poate fi vorba de experienta fiecarui pescar in domeniu, de tehnica pe care o practica (pescuitul la spinning sau casting) sau caracteristicile locului de pescuit ales pentru urmatoarea partida de pescuit.

Lansetele pentru pescuitul la rapitori Rapala sunt construite pe blank din grafit, sunt caracterizate de actiunea fast si puterea le recomanda celor care pescuiesc cu naluci medii si mari. Gama lansetelor Rapala include modele pentru pescuitul la spinning si casting venind in sprijinul pescarilor de rapitor care pot alege modelul ce li se potriveste cerintelor.

Blank-urile din grafit realizate cu ajutorul tehnologiilor performante ofera rezistenta in fata atacurilor violente ale pestilor rapitori facilitand aducerea acestora la mal in siguranta.

Lansetele sunt echipate cu inele si mandrina FUJI permitand lansarile la distanta dorita. Designul modern si finisajele de inalta calitate sunt alte cateva detalii care conteaza in alegerea unei lansete Rapala pentru pescuitul rapitorilor. Manerul finisat cu material EVA permite o priza ferma chiar si in conditiile manevrarii cu mana umeda, pentru a asigura controlul perfect asupra nalucii utilizate. Astfel pescarii care sunt in cautarea unor lansete pentru spinning fast pot alege din modele Rapala: Rapala Risto Casting, Rapa Aeris Spin, Rapala Scout Spin, Rapala NC Kayac Spin sunt doar cateva din lansetele de casting sau spinning disponibile in gama Rapala.

De ce sa alegi o lanseta pentru rapitori Rapala de la Total Fishing

In magazinul de pescuit online si fizic sunt disponibile numeroase modele de lansete Rapala la oferte si preturi mici, accesibile pescarilor de rapitori indiferent de bugetul disponibil. Preturile excelente alaturi de specificatiile prezente la fiecare produs si recomandarile consultantilor Total Fishing faciliteaza alegerea lansetei potivite pentru fiecare pescar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur