Inapoi

Lansete spinning, casting Lucky John

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 105

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 105

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unei lansete pentru rapitori Lucky John

Pescuitul la rapitori presupune utilizarea echipamentului potrivit indiferent de tehnica practicata. Astfel, atat pescarii de spinning cat si cei care practica pescuitul la casting au nevoie de lansete cu o constructie rezistenta a blankului care sa permita insa controlul perfect al lansarilor si al nalucii in timpul recuperarii. Lansetele Lucky John asigura atat constructia rezistenta a blank-ului prin utilizarea materialelor si tehnologiilor inovatoare cat si performanta obtinuta de acestea. Diferitele modele acopera o gama larga de aplicatii ale pescuitului cu naluci fiind instrumente de incredere in pescuitul diferitelor specii de rapitori: stiuca, clean, biban, salau etc

Cum alegem o lanseta pentru pescuitul la rapitori Lucky John

Pescarii pasionati ai pescuitului la rapitori vor alege lanseta pe care o folosesc in functie de greutatea si de tipul nalucii preferate si dupa locul de pescuit pe care il frecventeaza (caracteristici, distanta de aruncare etc.) iar modelul pe care il doresc il pot regasi in gama oferita de Lucky John.

Lansetele Lucky John pentru spinning sunt construite pe blank din fibra de carbon iar lungimea si actiunea lor variaza pentru a raspunde diferitelor situatii intalnite in timpul pescuitului la rapitori.

Lucky John Progress Jig este o serie alcatuita din lansete pentru spinning ce se remarca prin actiunea rapida si constructia puternica pe blank din Carbon 30T. Pentru pescarii ce practica pescuitul cu naluci de mici dimensiuni Lucky John One Sensoria Light Game este lanseta potrivita avand o putere de lansare de pana la 12g. Mandrina si inelele de calitate permit obtinerea unor performante remarcabile in timpul lansarii si recuperarii si controlul perfect al nalucii.

Lucky John Basara ete o gama de lansete ce se remarca prin actiune rapida si puterea de aruncare light si medium.

Blank-ul subtire din carbon 30T echipat cu inele SIC ce permit trecerea usoara a firului pentru atingerea distantelor lungi de lansare alaturi de finisajele remarcabile ale lansetelor, manerul cu finisaj EVA ce permite o priza ferma si controlul perfecta al nalucii sunt doar cateva din detaliile care recomanda lansetele entru rapitori de la Lucky John.

De ce sa alegi o lanseta Lucky John de la Total Fishing

Diferitele modele de lansete pentru spinning realizate de Lucky John care sunt disponibile in oferta magazinului de pescuit online si fizic Total Fishing la preturi mici, alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare lanseta si recomandarile consultantilor magazinului ofera ocazia fiecarui pescar de rapitori de a alege produsul potrivit indiferent de exigenta cerintelor sale.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur