Inapoi

Lansete spinning, casting G. Loomis

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

13 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

13 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete de rapitori G. Loomis

Pescuitul la rapitori, ca si celelalte domenii ale pescuitului, impune necesitatea utilizarii unei lansete care sa faciliteze lansarile la distanta fara un efort deosebit si recuperarea usoara a pestilor prinsi indiferent de marimea acestora si intensitatea drillului. Lansetele pentru casting si spinning G. Loomis asigura o constructie rezistenta realizata cu ajutorul celor mai performante materiale si tehnologii si echiparea cu elemente de calitate superioara ce vor asigura reusita aducerii cu succes la mal a pestilor prinsi. De asemenea eficienta lansetelor G. Loomis a fost dovedita de-a lungul timpului in trandul pescarilor de rapitori prin reusitele acestora.

Cum alegem o lanseta de rapitori G. Loomis

Lansetele de rapitori G. Loomis pot fi alese in functie de tehnica practicata, de puterea lansetei sau specia de peste dorita. Astfel lansetele G. Loomis cu un singur tronson sunt realizate cu ajutorul celor mai inovatoare tehnologii ( ex E6X care imprima o sensibilitate varfului pentru a obtine miscarea dorita fara a depune un efort suplimentar astfel incat la sfarsitul zilei de pescuit nu se resimte oboseala caracteristica pescuitului la rapitori. Elementele cu care sunt echipate lansetele ( inelele Titanium SiC-K, finisajul cu pluta premium al manerului), permit priza sigura in timpul manevrarii lansetei  si trecerea usoara a firului pentru lansarea la distanta dorita. E6X 820S, NRX SYR, NRX JWR, NRX SJR, NRX  JBR sunt doar cateva din lansetele G. Loomis pentru spinning si casting.

De ce sa alegi o lanseta de rapitori G.Loomis de la Total Fishing

Numeroasele modele de lansete pentru rapitori G. Loomis care se regasesc in magazinul de pescuit online si fizic la oferte si preturi avantajoase alaturi de specificatiile prezente la fiecare produs si recomandarile consultantilor permit fiecarui pescar sa aleaga lanseta potrivita pentru propriile cerinte.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur