Fox Edges Power Grip Lead Clip Kit

[MODEL: CAC638*]
Fox Edges Power Grip Lead Clip Kit

28,00RON

IN STOC LIVRARE IMEDIATA (6 buc.)

Vino in Magazinul TotalFishing sa vezi acest produs: locatie magazin.


PROMO: Orice comanda beneficiaza de 10% reducere (cu exceptia produselor Shimano la care iti oferim 5% reducere). Reducerea pe comanda se aplica inclusiv produselor care se afla deja la reducere.

Detalii Fox Edges Power Grip Lead Clip Kit

Gama de accesorii si fire pentru monturi Edges, este dezvoltata de producatorul englez Fox in colaborare cu Rob Hughes, un cunoscutul pescar englez de crap. Acesta a pus accent pe camuflarea monturii, cautand sa gaseasca culoarea ce s-ar camufla cel mai bine, indiferent de substrat.
Kit-ul Fox Edges Power Grip Lead Clip este unul complet si detine toate accesoriile necesare confectionarii unei monturi cu plumb pierdut. Elemente importante in aceasta montura sunt clipul de plumb pierdut(lead clip) si pinul de blocare (T Peg) ce vor asigura o blocare sigura a vartejului fie el simplu sau cu prindere rapida. Sunt monturi concepute pentru lansarile la distanta cu plumbi grei, iar cu ajutorul acestora sansele ca plumbul sa se elibereze la contactul cu apa se vor reduce la minim.
Astfel vom avea o montura sigura, cu un camuflaj discret, ce va asigura un pescuit cat mai eficient.
Un set contine 5 monturi (Power Grip Tail Rubbers x 5buc,Lead Clips with T pegs x 5buc, Standard Anti Tangle Sleeves X 5buc, Kwik Change Swivels x 5buc, Swivels x 5buc.)

Pentru consultanta telefonica GRATUITA sunati la 031.433.4444
Spune-le si prietenilor despre Fox Edges Power Grip Lead Clip Kit
Fox Edges Power Grip Lead Clip Kit este un produs original.
Inapoi

CATALOG

PRODUCATORI

INFORMATII


Cosul este gol!


Te invitam sa rasfoiesti catalogul de produse, sigur vei gasi ceva interesant!

NOUTATI

PROMOTII

6 rate fara dobanda - click pentru detalii