Inapoi

Plumbi monturi somn

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

30 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

30 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pescuitul la somn necesita utilizarea unor elemente de echipament potrivite care sa reziste conditiilor dificile caracteristice recuperarii acestui tip de peste.

Sunt numeroase modele de plumbi pentru pescuitul la somn, plumbi pentru pescuitul la clonc, plumbi inline. Plumbii ofera posibilitatea atasarii unor accesorii importante (ex. naluci, rattle kit) acestea pot fi adaugate pentru a imbunatati eficienta monturii sau pentru a produce zgomot.

Forma, marimea si greutatea plumbilor utilizati pentru monturile de pescuit la somn difera in functie de specificul locului de pescuit ales pentru urmatoarea iesire alaturi de prieteni sau de echipamentul utilizat.

Pot fi alesi plumbi de culori discrete, plumbi ce pot fi acoperiti cu naluci pentru marirea efectului asupra pradatorilor sau plumbi cu finisaj camo potriviti culorii substratului pe care se pescuieste.

Plumbii pentru pescuitul la somn sunt realizati din materiale de calitate, multi poarta semnatura unor branduri renumite prin materialele si tehnologiile inovatoare utilizate la dezvoltarea unor game de echiapment dedicate pescuitului la somn.

Indiferent de modelul de plumb ales pentru montura de somn, il puteti gasi alaturi de multe alte modele in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi de nerefuzat, de la cele ieftine, accesibile oricarui pescar indiferent de bugetul de care dispune pentru achizitionarea echipamentului de pescuit pana la cele din gama inalta de pret.

Varietatea modelelor de plumbi pentru pescuitul la somn alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare produs si de sfaturile consultantilor permit alegerea plumbului potrivit pentru pescuitul la somn in functie de preferintele fiecarui pescar, de echipamentul utilizat sau locul de pescuit ales.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur