Lansete match Colmic

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

29 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
  1. Lanseta Colmic Telematch Revenge 4.20m/10-80g
    • Mai ieftin cu 28 %
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

29 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unei lansete match Colmic

Pescuitul la match la fel ca si alte domenii presupune utilizarea unor elemente de echipament realizate cu materiale de calitate care sa permita obtinerea rezultatelor dorite atat in ceea ce priveste lansarile cat si recuperarea exemplarelor mari. Lansetele pentru pescuitul la match Colmic impresioneaza prin eleganta constructiei si rezistenta blank-ului, pastrand in acest fel caracteristicile produselor penstru care este recunoscut brandul in randul pescarilor de stationar. Utilizarea unei lansete Colmic pentru match garanteaza imbinarea materialelor de calitate superioara, a componentelor rezistente si a tehnologiilor inovatoare care asigura performanta dovedita de lansete atat in timpul concursurilor importante cat si in afara acestra.

Cum alegem o lanseta match Colmic

Fiecare pescar poate alege lanseta de match in functie de caracteristicile pe care le doreste la aceasta sau de specificul locului de pescuit ales. Lansetele Colmic pentru pescuitul la match sunt versatile, realizate din materiale performante care rezista provocarilor ce pot sa apara in timpul partidelor de pescuit stationar. Numarul de tronsoane (3 tronsoane, telescopice etc) sau tipul inelelolor sau mandrinei sunt alte cateva elemente importante in momentul alegerii unei lansete pentru match. Blank-urile performante realizate din fibre ULAF utilizate in industria aerospatiala asigura puterea si greutatea redusa a lansete iiar inele SIC si mandrina Colmic DPS permit controlul perfect al lansarilor si recuperarii exemplarelor prinse. Potrivite atat pentru pescuitul pe rauri si lacuri cat si pentru pescuitul marin lansetele Colmic au toate elementele necesare pentru a imbunatati rezultatele obtinute atat in timpul concursurilor importante cat si in afara acestora. Colmic Polar, Kira M1, Fanny Match, Real Superior Class, Telematch Salex Strong, Telematch tairon Strong, Telematch Revenge, Telematch Tango Pro Super Strong, Real Match Professional 25 etc, sunt doar cateva din modelele lansetele de match Colmic dedicate atat pescarilor cu experienta cat si celor care sunt la inceput de drum si celor care au nevoie de lansete compacte telescopice pentru a le transporta cu usurinta la locul de pescuit.

De ce sa alegi o lanseta match Colmic

Numeroase modele de lansete pentru pescuitul la match sunt disponibile in oferta magazinului online si fizic de pescuit Total Fishing. Acestea ofera un raport calitate pret excelent, fiind elemente de echipament ce pot fi utilizate o perioada indelungata in cele mai bune conditii datorita calitatii si rezistentei constructiei. Fiecare lanseta este insotita de specificatii in magazinul online pentru a facilita identificarea rapida a modelului dorit iar recomandarile consultantilor permit alegerea lasnetei potrivite pentru numeroase aplicatii caracteristicile pescuitului stationar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar