Inapoi

Lansete bolognese Lineaeffe

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

9 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

9 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantaje utilizarii unei lansete bolognese Lineaeffe

Pescarii care practica pescuitul la bolognesa cunosc importanta alegerii unei lansete care sa permita lansarile usoare si recuperarea rapida a pestilor prinsi indiferent daca vorbim de pescuitul pe lacuri sau ape curgatoare. Brandurile producatoare de lansete si vergi au in gamele de produse oferite si varianta lansetelor bologneze. Utilizarea unei lansete bolognese Lineaeffe asigura calitatea superioara a blank-ului si componentelor cu care etse echipata la un pret mic, accesibil oricarui pescar. Rezistenta si performantele lansetelor Lineaeffe sunt cunoscute pescarilor de stationar care pot beneficia de calitatea produselor italiene la preturi accesibile fiind concepute atat pentru pescarii experimentati cate si pentru cei care abia descopera frumusetea acestui domeniu al pescuitului.

Cum alegem o lansta bolognesa Lineaeffe

Lansetele bolognese pot fi alese de fiecare pescar in fucntie de caracteristicile pe care le astepata de la un anumit model, de specificul locului de pescuit ales (fie ca vorbim de pescuitul pe lacuri sau pe ape curgatoare) si de brandul preferat. Lansetele bolognese Llineaeffe sunt caracterizate de constructia rezistenta realizata cu ajutorul materialelor de calitate si pretul mic al modelelor, accesibil oricarui pescar care doreste sa practice acest stil de pescuit cu ajutorul unei lansete pe care se poate baza.

Lansetele bolognese Lineaeffe sunt construite, in functie de model pe blank Carbon Concept Construction High Modulus, iar inelele (ex SiC) si mandrina ergonomica permit controlul perfect al firului si recuperarea usoara a exemplarelor prinse. Calitatea recunoscuta a produselor brandului italian disponibila la un pret mic recomanda lansetele Lineaeffe atat pescarilor incepatori cat si celor cu experienta.

EPX Carbon Power Bolo, Excelent Bolo, Titanium Lake, Standard Master Carbon, Tele Orion, Next, Tele Next, Rapido Carbon Bolo, Hunter Bolo sunt doar cateva din modelele lansetelor bolognese Lineaeffe ce pot fi alese in functie de lungime, putere de aruncare si numar tronsoane de fiecare pescar de stationar.

De ce sa alegi o lanseta bolognesa Lineaeffe de la Total Fishing

In magazinul online de pescuit sunt disponibile numeroase oferte de lansete bolognese la preturi mici, accesibile pescarilor de staionar. Astfel fiecare pescar poate achizitiona lanseta pe care o doreste tinand cont de specifcul locului de pescuit pe care l-a ales. Specifcatiile prezente la fiecare produs permite identificarea rapida a lansetei potrivite iar recomandarile consultantilor aflati mereu la dispozitia clientilor vin de asemenea in sprijinul acestora pentru a gasi lanseta pe care o doresc indiferent de bugetul disponibil sau de experienta pe care au acumulat-o in acest domeniu al pescuitului.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 400 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur