Inapoi

Lansete bolognese Colmic

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 103

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 103

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete bolognese Colmic

In momentul in care se alege echipamentul pentru pescuit indiferent de tehnica practicata, conteaza lanseta si mulineta pe care le utilizam. Utilizarea unei lansete bolognese Colmic beneficiaza de garantia calitatii constructiei si utilizarii tehnologiilor inovatoare in realizarea blank-urilor. Astfel, pescarii beneficiaza de modele performante ale lnsetelor bolognese ce asigura rezultate imbunatatite indiferent de experienta celui care le foloseste.

Cum alegem o lanseta bolognesa Colmic

Pentru pescuitul stationar se pot alege elementele de echipament necesare in functie de preferintele pescarilor, de specificul locului de pescuit sau de mulineta utilizata. Astfel pentu pescuitul la bolognesa se poate alege un model din gama lansetelor Colmic. Blank-urile rezistente din Carbon permit pescuitul la bolognesa pe rauri si lacuri si recuperarea in siguranta a pestilor prinsi indiferent de intensitatea drillului.

Blank-urile subtiri, realizate din carbon, cu ajutorul tehnologiilor performante utilizate in industria aeronautica (Pro Force ULAF), avand o durabilitate de neegalat sunt alegerea perfecta pentru pescarii care doresc sa practice pescuitul stationar pe ape curgatoare. Performanta obtinuta cu ajutorul lansetelor bolognese sunt unul din elementele ce recomanda aceasta gama a produselor Colmic. Blank-urile sunt stratificate utilizand tehnologiile moderne astfel incat rezistenta la torsiune a acestora este imbunatatita.

Ehiparea lansetelor cu inele de calitate superioara(SeaGuide) si mandrina performanta din otel inoxidabil Colmic sunt detalii importante apreciate de pescarii care prefera produsele brandului.

Colmic Emperia este o serie de lansete bolognese performante dedicate pescuitului stationar la distanta fiind perfecta petnru pescuitul la pastrav.

Colmic Fiumi Superior Fuji este o serie de lansete bolognese de top echipata cu elemente Fuji (inele, mandrina etc).

Constructia puternica a blank-urilor alaturi de componentele de calitate recomanda lansetele bolognese Colmic atat pentru pescuitul de apa dulce cat si pentru cel marin.

Colmic Compass, Zephir Master, Fiume, Emperia, Fiume Superior Fuji, Syson, Royal S-200, Potenza Pro, Remake, Horizon, Revolt, Concord, Kombat Rock, Dark Power etc avand lungimi intre 3-9m si putere de aruncare de pana la 100g sunt doar cateva din modelele lansetelor Colmic pentru pescuitul la bolognesa.

De ce sa alegi o lanseta bolognesa Colmic de la Total Fishing

Numeroase modele de lansete bolognese Colmic sunt prezente in oferta magazinului de pescuit Total Fishing. Pescarii pasioanti ai pescuitului stationar care cauta o bolognesa Colmic de 5m sau lansete bolognese de 8m pot gasi modelul dorit in magazinul de pescuit online si fizic la oferte si preturi mici accesibile pasionatilor acestui tip de epscuit. Recomandarile consultantilor magazinului alaturi de specifcatiile prezente pentru fiecare model faciliteaza alegerea modelului potrivit pentru orice pescar.

 

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 400 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur