Plute varga, ruba, bolo Maver

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-48 produse din 87

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-48 produse din 87

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei plute Maver

Pentru pescari echipamentul si accesoriile de pescuit adaptate la specificul locului de pescuit ales sau pestele pe care doresc sa il prinda, sunt esentiale pentru reusita partidelor de pescuit. Plutele alese pentru diferite tehnici de pescuit la varga, rubesiana, bolognesa sunt importante pentru sesizarea trasaturii si reusita recuperarii pestelui prins. Astfel brandurile producatoare de echipament de pescuit dezvolta permanent noi serii de plute pentru diferite aplicatii. Marirea numarului de modele si producatori de echipament a avut loc simultan cu dezvoltarea cererii pentru aceste produse si vine in intampinarea exigentei crescute a pescarilor.

Alegerea unor plute Maver garanteaza calitatea si designul eficient si performant al produselor. Realizate de un brand cu o frumoasa traditie in domeniul pescuitului, plutele Maver se remarca prin designul modern si adaptarea diferitelor modele la situatiile concrete aparte la locul de pescuit.

Cum alegem plutele Maver

Plutele pot fi alese in functie de tehnica, model, greutate sau adancimea si tipul apei (lac sau apa curgatoare) de la locul de pescuit ales. Maver a dezvoltat serii de plute potrivite pentru diferite situatii si tehnici.

Seria Maver Invincible cuprinde plute pentru pescuitul pe ape de mica adancime sau plute robuste utilizate pentru pescuitul cu momeli de mari dimensiuni. Chila din carbon sau metal si antena vizibila permit obtinerea rezultatelor bune in timpul sesiunilor de pescuit.

Plutele Maver James Hughes cuprind mai multe serii cu diferite greutati pentru anumite aplicatii; de la plutele pentru pescuitul cu pelete pe lacuri cu adancime mica, pana la plutele de mari dimensiuni pentru pescuitul cu momeli mari. Plutele sunt foarte versatile si au chila din metal si antena Hi-Vis etc.

Maver MV-R Finesse sunt realizate cu corp din material Rohacell si chila din Nickel Titanium. Acestea combina materialele performante cu specificatiile caracteristice pescuitului de finete pentru rezultate uimitoare ce pot fi obtinute de pescari.

Pluta Signature Finesse Bolo semnata Lee Edwards este caracterizata de antena  alungita ce permite o buna vizibiltiate de la distanta, indiferent de conditii.

Signature 7 este o serie recomandata petnru pescuitul de finete la varga. Corpul alungit, antena vizibila si chila din carbon asigura conditii optime pentru a prinde numerosi pesti.

Invincible Carp ete o serie de plute din lemn de balsa, cu antena din plastic si chila din carbon, iar firul poate trece atat prin corpul plutei cat si prin inelul de fixare lateral.

De ce sa alegi o pluta Maver de la Total Fishing

Numeroase modele de plute Maver sunt disponibile in oferta magazinului online de pescuit la preturi mici, de la modelele ieftine, accesibile orcarui pescar indiferent de bugetul disponibil pana la cele din gama inalta de pret realizate cu ajutorul celor mai performante tehnologii. Specificatiile produselor prezente in magazin la fiecare model alaturi de recomandarile consultantilor permit alegerea plutei potrivite pentru fiecare situatie posibila din timpul sesiunilor de pescuit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar