Inapoi

Rod pod-uri, suporti JRC

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

12 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

12 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unor rod pod-uri JRC

Pentru pescuitul la crap utilizarea unor elemente de echipament de calitate superioara determina reusita unei seiuni de pescuit sau secul acesteia. Astfel atat lanseta, mulineta cat si produsele care sigura stabilitatea lansetelor in timpul pescutiului pana la sesizarea unei trasaturi sunt la fel de importante pentru o zi linistita petrecuta la malul apei. In ultimii ani producatorii de echipament de pescuit au dezvoltat game de produse concepute pentu fixara lansetelor in siguranta in orice conditii (vant puternic sau trasaturi violente ale exemplarelor de mari dinensiuni). Utilziarea unor rod pod-uri sau suporturi JRC asigura constructia rezistenta a acestora realizata cu ajutorul materialelor de calitate si mentinerea lansetelor in pozitie fixa fara a exista pericolul deteriorarii in timpul partidelor de pescuit la crap.

Cum alegem un rod pod JRC

Alegrea unui rod-pod se poate face in functie de numarul de lansete pe care le utilizam(3 posturi, 4 posturi etc) sau de caracteristicile locului de pescuit ales, materialul din care este realizat etc.

Rod pod-urile JRC sunt caracterizate de calitatea superioara a constuctiei caracteristica produsleor brandului si pentru adaptarea la orice tip de teren datorita trasaturilor functionale pe care le au.

Rezistenta rodpod- urilor si picioarele ajustabile ale acestora permit adaptarea si stabilitatea la utilizarea pe orice tip de teren. Sistemul rapid de blocare a picioarelor asigura o pozitie stabila sigura a lansetelor in timpul partidei de pescuit. Materialul din care sunt realizati ( aluminiu, otel  etc) si finisajul asigura rezistentaa rod-pod-urilor la utilizarea o perioada indelungata in cele mai bune conditi.

Dimensiunile compacte si geanta de transport inclusa faciliteaza manevrarea rod pod-urilor JRC.

Alaturi de rod-pod-uri in oferta JRC se regasesc suporturi telescopice, modele de tripod, si adaptori pentru rod pod.

JRC Cocoon Pod 4 posturi, Contact Pod 3 posturi, Contact SQR Pod 3 posturi Cocoon Carbon Pod 3 posturi sunt doar cateva din modelele de rod pod aflate la dispozitia pescarilor de crap.

De ce sa alegi un rod pod JRC de la Total Fishing

In oferta celui mai mare magazin online de pescuit din Romania – Total Fishing se regasec numeroase modele de rod-pod-uri, suporturi si diverse accesorii pentru acestea realizate de JRC. Acestea sunt disponibile la preturi mici, de la cele ieftine accesibile oricarui pescar pana la cele din gama inalta de pret, realizate cu ajutorul tehnologiilor performante. Specificatiile prezente la fiecare produs permit identificarea rapida a produsului dorit iar recomandarile consultantilor magazinului faciliteaza alegerea unui model de rod-pod potrivit cerintelor fiecarui pescar indiferent de buget, experienta sau preferinte.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur