Mulinete crap Wychwood

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

5 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
 1. Mulineta Wychwood Riot Big Pit 65S
  • Mai ieftin cu 35 %

  Mulineta Wychwood Riot Big Pit 65S

  Stoc Magazin

  Rating:
  100%
  Regular Price 443,90 LEI Pret Special 288,50 LEI
 2. Mulineta Wychwood Riot Big Pit 75
  • Mai ieftin cu 22 %

  Mulineta Wychwood Riot Big Pit 75

  Stoc Magazin

  Rating:
  100%
  Regular Price 346,00 LEI Pret Special 269,30 LEI
 3. Mulineta Wychwood Riot 55S
  • Mai ieftin cu 30 %

  Mulineta Wychwood Riot 55S

  Stoc Magazin

  Rating:
  80%
  Regular Price 355,10 LEI Pret Special 248,60 LEI
 4. Mulineta Wychwood Dispatch 7500
  • Mai ieftin cu 35 %

  Mulineta Wychwood Dispatch 7500

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 414,30 LEI Pret Special 269,30 LEI
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

5 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unei mulinete de crap Wychwood

Pescuitul la crap indiferent de locul ales sau de tehnica practicata (nadire, marcare etc) necesita utilizarea unei mulinete care sa permita lansarile la distanta dorita si recuperarea usoara a exemplarelor prinse indiferent de marimea acestora sau de intensitatea drillului, fara a produce senzatia de oboseala caracteristica efortului depus. De asemenea, mulineta trebuie sa asigure controlul perfect al pestelui in timpul recuperarii acestuia. Folosirea unei mulinete Wychwood pentru pescuitul la crap beneficiaza de garantia calitatii constuctiei care caracterizeaza toate produsele brandului si a performantei oferite de tehnologiile inovatoare inglobate in functionarea acesteia. Astfel Wychwood asigura pescarilor de crap mulinete care permit utilizarea in cele mai bune conditii o perioada indelungata si pot sa depaseasca situatiile dificile intalnite in timpul partidelor de pescuit la carp.

Cum alegem o mulineta de crap Wychwood

Pescarii de crap pot alege o mulineta in functie de caracteristicile acesteia, raport de recuperare, capacitate tambur, constructie si tehnologii inglobate in mecanismul de functionare(Frana multidisc, Anti Twist Line Roller, ACS Line Clip etc) sau specificatiile locului de pescuit ales, distanta la care se vor face lansarile etc. Gama mulinetelor Wychwood cuprinde modele (Big Pit, Riot) realizate cu ajutorul materialelor rezistente, de calitate superioara ce asigura o functionare uniforma si permite lansarile puternice pentru pescuitul pe ape curgatoare, canale si lacuri. Tamburul din aluminiu si corpul metalic asigura o utilizare indelungata in cele mai bune conditii.

De ce sa alegi o mulineta de crap Wychwood de la Total Fishing

In oferta Wychwood disponibila in cel mai mare magazin online de pescuit din Romania Total Fishing se regasesc numeroase modele de mulinete de crap pentru diferite aplicatii ale acestui domeniu al pescuitului. Acestea sunt disponibile la preturi mici, accesibile oricarui pescar. Pescarii pot consulta specificatiile prezente la fiecare model pentru a identifica raportul de recuperare, capacitatea tamburului, greutatea sau tenologiile inglobate in sistemul de functionare al fiecarei mulinete. Recomandarile consultantilor magazinului permit alegerea mulinetei de crap potrivita pentru cerintele oricarui pescar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar