Inapoi

Mulinete crap Cormoran

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

11 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

11 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei mulinete de crap Cormoran

Pentru pasionatii pescuitului la crap utilizarea unei mulinete care sa reziste in fata celor mai dificile incercari si care sa permita lansarile rapide la distanta si recuperarea usoara a exemplarelor mari este esentiala pentru succesul zilei de pescuit. Pastrarea standardelor inalte de calitate in ceea ce priveste materialele utilizate de Cormoran si tehnologiile revolutionare pe care acest brand le-a dezvoltat si adaptat mulinetelor in ultimii ani permit obtinrea unor rezultate imbunatatite in timpul sesiunilor de pescuit la crap reducand efortul necesar lansarilor si recuperarii. Cormoran dispune de o gama vasta de mulinete ce acopera toate situatiile aparute in timpul pescuitului la crap oferind un raport calitate pret excelent.

Cum alegem o mulineta de crap Cormoran

Mulinetele pentru pescuitul crapului pot fi alese in functie de tehnica practicata, de buget, sau caracteristicile locului de pescuit ales iar Cormoran reuseste sa rapunda cerintelor diverse ale celor mai exigenti pescar. Astfel, modele cu baitrunner sau frana rapida, cu tambur de rezerva etc. sunt variante potrivite pentru anumite situatii din timpul sesiunilor de pescuit la crap.

Materialele si tehnologiile performante (S-Stroke Oscillation, Infinit Anti-Reverse, Free Spool System) utilizate in procesul de fabricatie sunt detalii ce conteaza pentru alegerea unei mulinete. Tamburul ce permite lansarile precise la distanta, marimea mulinetei si capacitatea tamburului sunt alte caracteristici ale fiecarei mulinete. Veycor VR, Pitcor, Seacor XP, Pro Carp, Levigo BR, GBR, sunt doar cateva din mulinetele gamei Cormoran pentru pescuitul crapului.

De ce sa alegi o mulineta Cormoran de la Total Fishing

Diferitele modele de mulinete pentru pescuitul crapului Cormoran disponibile la oferte si preturi avantajoase in magazinul de pescuit online si fizic impreuna cu recomandarile competente ale consultantilor Total Fishing permit alegerea produsului perfect pentru fiecare pescar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur