Inapoi

Mulinete crap, accesorii Wychwood

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

4 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

4 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unei mulinete de crap Wychwood

Pentru pescuitul la crap la fel ca pentru oricare domeniu al pescuitului alegerea elementelor principale de echipament (lanseta, mulineta) este un factor determinant in obtinerea unor rezultate uimitoare in timpul sesiunilor de pescuit. Brandurile producatoare de mulinete au diversificat gama acestora in ultimii ani pentru a raspunde cerintelor crescute ale pescarilor in functie de tehnica practicata sau specificul locului de pescuit ales.

Utilizarea unei mulinete Wychwood conceputa petnru pescutiul crapului garanteaza constructia robusta a acesteia si functionarea uniforma gratie componentelor de calitate utilizate si a tehnologiilor performante care se imbina pentru realizarea unui mecanism conceput pentru performanta utilizarii atat de catre pescarii cu experienta cat si de catre cei incepatori in domeniul pescuitului la crap.

Cum alegem o mulineta de crap Wychwood

Alegerea unei mulinete de crap se poate face tinand cont de diferite criterii ale lansetei utilizate impreuna cu mulineta, ale locului de pescuit ales sau monturii preferate. Mulinetele pentru pescuitul crpaului Wychwood se remarca prin constructia robusta, realizata cu ajutorul materialelor de calitate superioara si a tehnologiilor perfomante care asigura functionarea uniforma a intregului angrenaj al acestora pentru obtinerea unor rezultate remarcabile in timpul sesiunilor de pescuit la crap.

Performantele dovedite ale mulinetelor Wychwood, frana multidisc, sistemul anti twist line roller permit un control eficient al firului atat la pescuitul pe ape curgatoare cat si pe lacuri.

Wichwood Big Riot Pit, Riot sunt cateva din mulinetele Wychwood concepute pentru pescutiul la crap.

De ce sa alegi o mulineta de crap Wichwood

In magazinul online de pescuit si in cel fizic sunt diponibile diferite modele de mulinete pentru pescuitul crapului realizate de Wychwood, la oferte si preturi mici accesibile oricarui pescar. Specificatiile mulinelor pe care le regasim in magazinul oline alatruri de recomandarile consultantilor  permit alegerea modelului potrivit de mulineta pentru pescuitul crapului dedicata oricarui pescar indiferent de buget disponibil sau experienta. Astfel, orice pasioant al pescuitului la crap poate alege un model de mulineta de la cele ieftine pana la cele din gama inalta de pret, realizate cu ajutorul celor mai inovatoare tehnologii disponibile.

 

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur