Inapoi

Mulinete crap, accesorii EnergoTeam

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

13 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

13 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei mulinete de crap EnergoTeam

Pescarii care practica pescuitul la crap au nevoie de o mulineta care care sa reziste in fata celor mai dificile situatii in timpul lansarilor si recuperarii exemplarelor de mari dimensiuni. Utilizarea mulinetei potrivite cu restul echipamentului face diferenta intre succesul zilei de pescuit sau esecul acesteia. Energoteam s-a remarcat intotdeaun prin realizarea unor mulinete fabricate cu materiale de calitate pastrand in acelasi timp un pret avantajos pentru a putea fi utilizate de orice pescar indiferent de buget sau experienta. EnergoTeam dispune de o gama vasta de mulinete pentru diferitele cerinte ale  pescarilor de crap carora le ofera un raport calitate pret excelent.

Cum alegem o mulineta de crap EnergoTeam

Mulinetele pentru pescuitul crapului pot fi alese in functie de echipamentul cu care trebuie sa fie compatibile, de preferintele fiecarui pescar, de tehnica practicata, de buget, sau caracteristicile locului de pescuit ales. Astfel, modelele de mulinete cu baitrunner sau frana rapida, cu tambur de rezerva etc. sunt variante potrivite pentru anumite situatii din timpul pescuitului la crap. Materialele de calitate superioara si constructia rezistenta ce caracterizeaza mulinetele EnergoTeam sunt detalii care le recomanda pescarilor de crap. Carp Hunter Feeder Runner este doar unul din numeroasele modele ale gamei EnergoTeam pentru pescuitul crapului.

De ce sa alegi o mulineta EnergoTeam de la Total Fishing

Mulinetele pentru pescuitul crapului EnergoTeam sunt disponibile la preturi avantajoase in oferta magazinului de pescuit online si fizic impreuna cu recomandarile competente ale consultantilor Total Fishing oferind posibilitatea alegerii produsului perfect pentru fiecare pescar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur