Mulinete crap, accesorii Daiwa

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

40 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
 1. Mulineta Daiwa Windcast BR 4500 LDA
  • Mai ieftin cu 10 %

  Mulineta Daiwa Windcast BR 4500 LDA

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 724,00 LEI Pret Special 651,60 LEI
 2. Mulineta Daiwa Emblem BR 25A
  • Mai ieftin cu 12 %

  Mulineta Daiwa Emblem BR 25A

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 1.090,00 LEI Pret Special 958,50 LEI
 3. Mulineta Daiwa Emblem Pro 5000
  • Mai ieftin cu 12 %

  Mulineta Daiwa Emblem Pro 5000

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 1.122,80 LEI Pret Special 987,30 LEI
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

40 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei mulinete de crap Daiwa

Pentru pasionatii pescuitului la crap, mulineta sau mulinetele pe care le utilizeaza la fiecare partida de pescuit sunt esentiale pentru a putea realiza lansarea nadei si momelii la locul dorit la mare distanta si petnru recuperarea fara efort a exemplarelor prinse indiferent de greutatea si puterea acestora. Alegerea unei mulinete Daiwa pentru pescuitul la crap garanteaza calitatea materialelor si utilizarea celor mai noi tehnologii pentru care brandul este recunoscut. Inovatiile tehnologice pe care le aplica in constructia noilor modele de mulinete asigura functionarea acestora in stare optima o lunga perioada indiferent de conditiile dificile carora trebuie sa le faca fata.

Cum alegem o mulineta de crap Daiwa

Fiecare pescar poate alege dintr-o gama variata de mulinete Daiwa pentru pescuitul crapului modelul potrivit bugetului, echipamentului utilizat sau locului de pescuit preferat. Poate alege o mulineta cu sau fara bairunner, cu componentele realizate din materiale inovatoare ce permit utilizarea in cele mai bune conditiii indiferent de experienta pescarului (Airbail, clip fir HIP, tambur Ultra Longcast etc. ) si cu cele mai performante tehnologii ce stau la baza dezvoltarii mulinetelor Daiwa (Tough Digigear, Quick Drag System, Infinite Anti Reverse etc). Acestea permit atingerea unor distante remarcabile de lansare fara a necesita un efort suplimentar si recuperarea pestilor de mari dimensiuni indiferent de intensitatea drilului. Daiwa CrossCast, Black Widow BR, Emcast BR, Windcst BR, Emblem, Phantom Carp etc sunt doar cateva din seriile mulinetelor Daiwa pentru pescuitul crapului.

De ce sa alegi o mulineta de crap Daiwa de la Total Fishing

Gama variata de mulinete pentru crap Daiwa, ce cuprinde mulinete ieftine accesibile oricarui pescar dar si cele din gama superioara de pret, impreuna cu ofertele si preturile mici permit alegerea produsului potrivit ce asigura o functionare uniforma si performanta la fiecare sesiune de pescuit.

Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar