Inapoi

Mulinete crap, accesorii DAM

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

42 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

42 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei mulinete de crap D.A.M.

Mulineta utilizata in timpul pescuitului la crap este unul din cele mai importante elemente de echipament care conteaza in reusita recuperarii unor exemplare de mari dimeniuni. Alegerea unei mulinete D.A.M ofera accesul la un produs realizat cu materiale inovatoare si tehnologii performante si asigura garantia calitatii si traditiei pe care D.A.M o pastreaza de a mentine aceleasi standarde inalte care au facut cunoscut brandul de-a lungul timpului si au dus la dezvoltarea acestuia timp de mai bine de 100 de ani.

Cum alegem o mulineta de crap D.A.M

Mulinetele D.A.M pentru pescuitul crapului pot fi alese in functie de echipamentul folosit sau de caracteristicile locului de pescuit ales. Marimea mlinetei, capacitatea tamburului, numarul de rulmenti sau raportul de recuperare sunt alte detalii de care se tine cont in momentul achizitionarii unei mulinete de crap D.A.M. Finisajele moderne, materialul din care este realizat rotorul sau sistemul de franare sigilat ce impiedica apa si impuritatile sa patrunda in mecanismul mulinetei asigurand o functionare oprtima pe termen lung sunt alte detalii ce caracterizeaza mulinetele D.A.M si le recomanda pescarilor de crap. De la mulinetele ieftine pentru crap pana la cele din gama superioara de pret (Quick HRX, Quick Sumo, Quick Z-Base, Quick 6 SLS etc), toate produsele se remarca prin calitatea componentelor, design modern si tehnologii noi.

De ce sa alegi o mulineta de crap D.A.M de la Total Fishing

Gama variata a mulinetelor de crap D.A.M disponibila in magazinul online si fizic alaturi de ofertele si preturile mici asigura posibilitatea gasirii produsului potrivit pentru cerintele fiecarui pescar de crap.

 

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur