Inapoi

Lansete crap Spro

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

11 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

11 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unei lansete de crap Spro

Pentru a putea beneficia de avantajele unei lansete de crap fiecare pescar alege modelul pe care il doreste din noutati sau modele cunoscute de la un brand preferat. Utilizarea unui model potrivit pentru preferintele fiecarui pescar si caracteristicile monturii folosite sau ale locului de pescuit ales, imbunatatateste rezultatele obtinute atat de catre pescarii cu experienta cat si de catre cei care abia descopera pescuitul la crap indiferent de tehnica folosita. Lansetele Spro pentru pescuitul crapului beneficiaza de garantia constructiei rezistente a blank-ului si de calitatea pentru care produsele brandului sunt recunoscute in randul pescarilor de crap.

Cum alegem o lanseta de crap Spro

Pentru impatimitii pescuitului la crap alegerea unei lansete pentru pescuitul crapului este o sarcina importanta aceasta facand de multe ori diferenta intre o partida reusita de pescuit si una ratata. Astfel, pentru pescarii care cauta cele mai bune lansete de crap de la Spro sau noutati in domeniul lnsetelor pentru pescuit, pot alege lansetele de cap Spro. De la modelele cu o lungime redusa si o putere de 2lb potrivite pentru pescuitul pe canale unde spatiul restrans necesita utilizarea unei lansete mai scurte pana la lansetele concepute pentru nadire si marcare, cu o putere de peste 4.5lb si o lungime de 3.90m gama lansetelor Spro pentru pescuitul la crap raspunde cerintelor pescarilor indiferent de tehnica pe care o practica sau de locul pe care il aleg pentru partidele de pescuit.

Seria Spro Governor Carp Spod cuprinde lansete cu mari rezerve de putere, realizate pe blank-uri robuste din carbon compozit, potrivite pentru nadirea cu ajutorul rachetelor etc. Modelele lansetelor Spro atat cele cu doua sau trei tronsoane si puterea de aruncare sunt la dispozitia pescarilor pentru a fi alese in functie de preferinte.

C-Tec Shadow Carp, C-Tec Tradition Carp, C-Tec Governor Carp sunt doar cateva din modelele realizate pe blank-uri puternice si echipate cu elemente de calitate care permit utilizarea pentru exemplarele de mari dimensiuni avand siguranta ca vor face fata usor sarcinilor dificile.

De ce sa alegi o lanseta Spro de la Total Fishing

In portofoliul magazinului de pescuit online si fizic Total Fishing se regasesc numeroase modele de lansete Spro pentru pescuitul la crap la oferte si preturi mici accesibile oricarui pescar indiferent de bugetul de care dispune. Fiecare produs este insotit de specificatii ce permit identificarea rapida a modelului dorit iar recomandarile consultantilor magazinului vin de asemenea in sprijinul pescarilor de crap.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur