Inapoi

Lansete crap Sportex

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 78

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 78

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete de crap Sportex

Fiecare pescar care practica pescuitul la crap are nevoie de o lanseta care sa ii asigure lansarile precise la mare distanta si recuperarea usoara a exemplarelor mari de crap. Lansetele Sportex pentru pescuitul crapului se remarca prin calitatea deosebita si rezistenta blank-ului ce beneficiaza de o garantia de 10 ani din partea producatorului si prin componentele premium cu care sunt echipate lansetele pentru a asigura performanta si utilizarea in cele mai bune conditii a produsului achizitionat.

Cum alegem o lanseta de crap Sportex

Lansetele de crap pot fi alese in functie de tehnica practicata, locul de pescuit ales sau celelalte elemente de echipament utilizate. De asemenea, dupa caracteristicile lansetei (lungime, putere, tronsoane, greutate) sau tinand cont de materialele si componentele cu ajutorul carora sunt construite. Pentru pescarii de crap care au nevoie de lansete cu rezerve mari de putere pentru nadire si marcare Sportex are variante dedicate ale lansetelor cunoscute ( ex. DNA Carp Spod).

Materialul blank-ului (fibra de carbon) si utilizarea celor mai noi tehnologii ( HT Cross Winding) in constructia acestora sunt caracteristicile ce recomanda lansetele de crap Sportex atat pescarilor experimentati cat si celor ce abia descopera frumusetea pescuitului la crap. Tipul mandrinei, inelelor sau finisajul manerului sunt alte cateva detalii care conteaza in decizia de achizitionare a unei lansete pentru pescuitul crapului. Competition Carp, Carp Z, Catapult Carp Marker, FBC Carp, Purista, Competition Carp NT, Spercimen NXT, Brilliant Carp, Paragon Carp, Impressive Carp etc. sunt doar cateva din modelele lansetelor pentru pescuitul crapului pentru care este recunoscut brandul Sportex.

De ce sa achizitionezi o lanseta de crap Sportex de la Total Fishing

Numeroasele modele de lansete ce raspund cerintelor diferitelor tehnici disponibile in magazinul de pescuit online si fizic, alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare produs si de recomandarile consuiltantilor Total Fishing permit fiecarui pescar de crap sa aleaga lanseta dorita.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur