Inapoi

Lansete crap Prologic

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 79

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 79

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete de crap Prologic

Pescarii care practica pescuitul la crap cunosc importanta utilizarii unei lansete cu rezerve mari de putere care sa asigure lansarile precise la mare distanta si recuperarea in siguranta a exemplarelor impresionante de crap. Lansetele Prologic concepute pentru pescuitul crapului sunt caracterizate de calitatea superioara si rezistenta blank-ului si prin componentele de top cu care sunt echipate lansetele pentru a asigura performanta si utilizarea lansetei o perioada indelungata in cele mai dificile situatii.

Cum alegem o lanseta de crap Prologic

Fiecare pescar isi poate alege lanseta de crap in functie de tehnica practicata, de caracteristicile locului de pescuit ales sau restul echipamentului utilizat. O lanseta se poate alege dupa caracteristicile acesteia (lungime, putere, numarul tronsoanelor, greutatea sau lungimea la transport) sau tinand cont de materialele cu ajutorul carora a fost construita. Prologic vine in intampinarea pescarilor de crap care au nevoie de lansete cu rezerve mari de putere pentru nadire si marcare oferindu-le posibilitatea sa aleaga lanseta dorita din numeroasele modele disponibile. Materialul din care este realizat blank-ul (ex. fibra de carbon) si utilizarea celor mai performante tehnologii in constructia lansetelor sunt caracteristici ce asigura performanta in timpul utilizarii lor atat de catre pescarii experimentati cat si de catre cei care abia descopera frumusetea pescuitului la crap. Elementele cu care este echipat blank-ul (tipul mandrinei, inelelor sau finisajul manerului) sunt de asemenea detalii importante pentru decizia de achizitionare a unei lansete pentru pescuitul crapului. Fast Water RS Carp, C1 XG, Custom Black Spod, Classic Spod, Element C2 SC etc. sunt doar cateva din modelele lansetelor pentru pescuitul crapului realizate de Prologic.

De ce sa achizitionezi o lanseta de crap Prologic de la Total Fishing

Gama variata de lansete ce raspund cerintelor diferitelor tehnici disponibile in magazinul de pescuit online si fizic, alaturi de specificatiile fiecarui produs si de recomandarile consultantilor Total Fishing ofera sansa fiecarui pescar de a gasi lanseta potrivita.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur