Inapoi

Lansete crap JRC

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

17 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

17 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unei lansete crap JRC

Pescarii de crap cunosc imporanta utilizarii lansetelor de crap cu mari rezerve de putere care sa asigure performanta necesara in timpul lansarilor la distanta si recuperarea in siguranta a exemplarelor de mari dimensiuni. Astfel, cautand atat noutati aparute de la brandul preferat cat si modele cunoscute deja prin performantele obtinute, fiecare pescar poate alege lanseta pe care o doreste. Lansetele de crap JRC beneficiaza de garantia calitatii oferite de produsele brandului specializat in producerea echipamentului pentru pescuitul la crap. Astfel lansetele sunt construite pe baza experientei si cunoasterii cerintelor pescarilor de crap pentru a imbunatati performantele obtinute de acestia atat in timpul concursurilor importante cat si in afara acestora.

Cum alegi o lanseta de crap JRC

Fiecare pescar poate alege modelul de lanseta pentru pescuitul de crap pe care il doreste in functie de tehnica pe care o practica si de specificatiile lansetei.

Constructia realizata pe blank din carbon compozit ofera performanta la un pret avantajos iar elementele cu care sunt echipate lansetele permit trecerea usoara a firului pentru lansarile la distanta (mandrina DPS, inele LTS). Rezervele mari de putere ce caracterizeaza lansetele dedicate pescuitului la crap sunt prezente si in gama lansetelor JRC existand modele dedicate tehnicilor Spod/Marker (Extreme TX) cu rezerve de putere de pana la 4.5lb.

De asemenea inelul de pornire de 50mm faciliteaza lansarile la distanta fiind prezent la lansetele pentru pescuitul la crap.

JRC Power Play, Contact, Extreme TX Boat, Cocoon 2G Short Range etc. sunt doar cateva din modelele lansetelor JRC pentru pescuitul crapului.

Pentru pasionatii pescuitului la crap exista lansete dedicate pescuitului din barca cu o lungime mai mica si rezerve mari de putere ( ex. Extreme XT Boat).

Variantele cu doua, trei tronsoane sau lansetele telescopice ofera sansa alegerii modelului potrivit pentru cerintele fiecarui pescar. De asemenea gama lansetelor JRC cuprinde modele de la 2.70m pana la 3.90m cu rezerve de putere de pana la 5lb perfecte pentru lansarile la distante mari. JRC dispune de modele ce acopera toate aplicatiile pescuitului la crap,

Indiferent de modelul ales, JRC ofera garantia realizarii lansetelor cu ajutorul materialelor inovatoare si cu tehnologii performante pentru a imbunatati rezistenta blankului in fata socurilor si a prelungi durata de utilizare in stare optima indiferent de conditiile dificile aparute in timpul sesiunilor de pescuit la crap.

De ce sa alegi o lanseta JRC de la Total Fishing

Modelele numeroase de lansete pentru pescuitul la crap JRC se regasesc in oferta magazinului de pescuit online si fizic la preturi mici, de la cele ieftine accesibile oricarui pescar pana la cele din gama inalta de pret. Specificatiile prezente la fiecare produs alaturi de recomandarile consultantilor magazinului faciliteaza gasirea lansetei potrivite pentru pescarii de crap.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 400 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur