Inapoi

Lansete crap Fox

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

33 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

33 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete de crap Fox

Pentru pescuitul la crap ca si pentru celelelalte domenii este necesara utilizarea unei lansete potrivite pentru tehnica practicata pentru reusi lansarile la distanta si recuperare noilor exemplare prinse in cele mai bune consitii. Alegerea unei lansete Fox pentru pescutiul crapului asigura alaturi de calitatea cunoscuta a constructiei si finisajele remarcabile, performanta de care are nevoie fiecare pescar in momentul prinderii unui exemplar de dimensiuni mari. Rezervele mari de putere si disponiibilitata modelelor care acopera diferite tehnici si situatii ale pescuitului la crap recomanda lansetel Fox atat pescarilor experimentati cat si celor ce abia descopera frumusetea acestui tip de pescuit.

Cum alegem o lanseta de crap Fox

Lansetele pentru pescuitul crapului pot fi alese de fiecare pescar in functie de preferinte, tehnica practicata sau caracteristicile lansetei (lungime, putere, numar tronsoane etc). Gama lansetelor Fox cuprinde modele pentru diferite aplicatii, pot fi alese lansete pentru nadire si marcare sau lansete telescopice in functie de cerintele fiecarui pescar. Constructia usoara din carbon a blank-ului, echiparea acestuia cu elemente de calitate superioara (mandrina DPS, inele Fox SLIK,) finisajele de top cu elemente grafice remarcabile si finisajul manerului cu pluta sau Eva asigura un control perfect al lansetei atat in timpul lansarilor cat si al recuperarii. Warrior S, Torque Abbreviated, EOS, Horizon X3, Horizon X4 sunt doar cateva din modelele binecunoscute ale lansetelor Fos pentru pescuitul crpaului.

De ce sa alegi o lanseta de crap Fox de la Total Fishing

Gama variata de lansete de crap  pe care le gasim disponibile in magazinul de pescuit online si fizic la cele mai bune oferte si preturi avantajoase alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare produs si recomandarile consultantilor Total Fishing permit fiecarui pescar de crap sa alega modelul potrivit de lanseta astfel incat reusita zilei de pescuit sa fie asigurata.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 400 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur