Inapoi

Lansete crap EnergoTeam

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

12 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

12 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unei lansete de crap EnergoTeam

Pentru pregatirea unei sesiuni de pescuit la crap pescarii vor alege echipamentul potrivit locului ales pentru iesirea in aer liber. Astfel alegerea lansetei pentru pescuitul la crpa este un detaliu importnat pentru reusita partidei de pescuit. Lansetele pentru pescuitul la crap Energoteam sunt realizate pe blank-uri usoare si rezistente ce reusesc sa faca fata celor mai dificile situatii aparute in timpul sesiunilor de pescuit la crap. Indiferent de tehnica pe care o utilizeaza, pescarii beneficiaza de calitatea constructiei lansetei si de pretul excelent la care acesta este disponibila.

Cum alegem o lanseta de crap EnergoTeam

Pentru alegerea unei lansete pentru pescuitul la crap se tine cont de mai multe criterii: preferintele pescarului in ceea ce priveste brandul sau modelul, specificul locului de pescuit ales, lungimea la care trebuie facuta lansarea si caracteristicile lansetei: lungimea si puterea lansetei, numarul de tronsoane etc. De asemenea elementele cu care este echipata aceasta conteaza (inele, mandrina etc). Inelele ceramice, modul in care sunt acestea dispuse pe blank si inelul de plecare de 50 mm pot facilita lansarile la distanta mare.

Lansetele de crap EnergoTeam de 3 tronsoane sau 2 tronsoane sunt realizate pe blank din grafit sau carbon care suporta greutati mari de lansare si permite recuperarea usoara a pestilor de mari dimensiuni.

Designul modern si componentele de calitate confera produselor EnergoTeam un raport calitate pret excelent.

Pescarii de crap pot cauta noutati in gama lansetelor EnenergoTeam pentru pescuitul crapului sau pot alege din modelele cunoscute deja pentru rezultatele bune obtinute. Gama lansetele de crap EnergoTeam cuprinde lansetele potrivite pentru diferite tehnici astfel incat pescarii care doresc o lanseta cu rezerve mari de putere pot utiliza Carp Hunter Spod care este ideala pentu nadiri repetate avand o putere de 5lb si lungimea de 3.75m.

EnergoTeam Carp Hunter Long Cast Boilie, Carp Hunter Spod, Rubin Boilie sunt doar cateva din modelele de lansete Energoteam pentru pescuitul crapului aflate la dispozitia pescarilor indiferent de experienta pe care o au acestia in domeniul pescuitului la crap.

De ce sa alegem o lanseta de crap EnergoTeam de la Total Fishing

In magazinul de pescuit onlne sunt disponibile numeroase modele de lansete EnergoTeam la oferte si preturi mici accesibile oricarui pescar indiferent de buget, de la cele ieftine pana la cele din gama inalta de pret, toate produsele EnergoTeam sunt concepute pentru a raspunde cerintelor pescarilor de crap. In acest fel oricare ar fi tehnica practicata, acestia vor gasi in magazinul de pescuit lanseta potrivita.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur