Inapoi

Lansete crap Delphin

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 110

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 110

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete de crap Delphin

Pentru reusita unei zile de pescuit la crap, utilizarea unei lansete cu rezerve mari de putere care sa faciliteze efortul depus si sa permita lansarea precisa la mare distanta si recuperarea rapida a exemplarelor de crap de mari dimensiuni este indispensabila. Lansetele Delphin pentru pescuitul crapului se remarca prin constructia rezistenta a blank-ului si echiparea lui cu elemente de calitate ce asigura utilizarea lansetei o perioada indelungata in cele mai bune conditii.

Cum alegem o lanseta de crap Delphin

Pescarii de crap pot alege lanseta in functie de tehnica practicata. Pentru nadire se poate folosi o lanseta dedicata acestei tehnici (de ex. Delphin Apollo Spod) cu inel de pornire de 50mm si rezerve mari de putere (5lb) ce permite lansarea usoara a rachetelor de nadire la locul ales. Specificatiile lansetei (lungimea, puterea, numarul tronsoanelor, greutatea sau lungimea la transport) si materialele din care este construita sunt alte detalii pe baza carora se poate alege o lanseta pentru pescuitul crapului. Blank-ul (carbon 24T) rezistent la provocarile aparute in timpul recuperarii exemplarelor de mari dimensiuni si  elementele cu care este acesta echipat, mandrina (DPS, FUJI), inele SiC sau finisajul manerului sunt alte specificatii importante petnru lansetele de crap. Torks, Apollo Spod sunt cateva din modelele lansetelor pentru pescuitul la crap realizate de Delphin.

De ce sa achizitionezi o lanseta de crap Delphin de la Total Fishing

Numeroase modele de lansete crap Delphin sunt disponibile in oferta magazinului de pescuit online si fizic, impreuna cu specificatiile prezente pentru fiecare produs astfel incat fiecare pescar poate gasi modelul potrivit la un pret avantajos.

 

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 400 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur