Inapoi

Lansete crap DAM

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

14 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

14 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete de crap D.A.M

Pentru pescuitul la crap lanseta sau setul de lansete folosite poate face diferenta intre o zi reusita pe malul apei sau pierderea unui exemplar de mari dimensiuni. Lansetele pentru pescuitul crapului D.A.M ofera pe langa finisajele de exceptie si preturile competitive, rezerve mari de putere ce permit lansarile precise la mari distante si recuperarea usoara a exemplarelor mari. De asemenea, brandul este recunoscut pentru traditia pastrarii calitatii la cele mai inalte standarde ceea ce recomanda lansetele D.A.M ca partener de incredere la pescuitul crapului atat pentru pescarii experimentati cat si pentru cei care abia descopera frumusetea acestui tip de pescuit.

Cum alegem o lanseta de crap D.A.M

Lansetele pentru crap D.A.M au o gama variata de modele adaptate intregii game de aplicatii regasite la pescuitul crapului iar preturile accesibile ofera sansa achizitionarii unui produs de calitate superioara realizat pe baza experientei si inovatiilor recunoscute ale brandului.

Fiecare pescar poate alege modelul dorit (Detonator, D-Fender III, N-BR, SLS, Greyline etc) iar blank-ul realizat din Carbon (TC30, TC24 etc) si componentele performante (de ex. mandrina Fuji, Inele SeaGuide ) sau inelul de plecare de 50mm, sunt doar cateva elemente importante in decizia de achitionare a unei lansete de crap D.A.M.

Lungimea lansetei (3.60m, 3.90m) si rezervele de putere (3lbs, 3.5lbs) permit alegerea lansetei in functie de situatiile specifice ale locului de pescuit ales.

De ce sa alegi o lanseta de crap D.A.M de la Total Fishing

Numeroasele modele de lansete D.A.M pentru pescuitul crapului care sunt disponibile atat in magazinul fizic cat si in cel online alaturi de ofertele si preturile mici ofera posibilitatea alegerii produsului dorit din cel mai mare magazin de pescuit din Romania – Total Fishing.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur