Inapoi

Lansete crap Chub

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

23 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

23 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unei lansete crap Chub

Pescuitul la crap este un domeniu in care fiecare element de echipament conteaza pentru reusita unei zile de pescuit. Astfel, alegerea lansetei sau a unui set de lansete pentru pescuitul crapului este facuta cu mare atentie. Pescarii pot alege lansete de crap de la numerosi producatori tinand cont de caracteristicile acestora, ale locului de pescuit ales sau tehnicii practicate. Utilizarea unei lansete pentru pescuitul crapului realizata de Chub ofera garantia unui proces de fabricare ce utilizeaza cele mai bune materiale si a tehnologiilor performante integrate de catre un brand recunoscut pentru experienta ampla pe care o are in domeniul producerii echipamentului pentru pescuitul la crap. Cunostintele si pasiunea unei echipe de profesionisti in domeniul pescuitului la crap contribuie la dezvoltarea gamelor de lansete care acopera diferite situatii ale acestui domeniu al pescuitului.

Cum alegem o lanseta de crap Chub

Lansetele pentru pescuitul la crap pot fi alese in functie de tehnica practicata, de specificul locului de pescuit sau tipul monturii si greutatea sa. Lansetele Chub sunt realizat pe blank-uri usoare din carbon HM si au rezerve de putere ce permit aruncarile la mare distanta si recuperarea usoara a pestilor prinsi.

Echipate cu elemente de calitate inele SiC, mandrina Chub DPS si clip pentru fir in functie de model, lansetele Chub rapsund cerintelor pescarilor de crap incluzand in gama modele pentru nadire, marcare etc.

Seriile lansetelor Chub cuprind cu modele cu inel de plecare de 50 mm care sunt proiectate pentru a favoriza lansarile la distanta dorita. Inelele de mari dimensiuni permit trecerea usoara a firului, reducerea frecarii si deteriorarea acestuia in timp.

De asemenea, modelele lansetelor concepute pentru nadire si marcare au rezerve mari de putere (4.5lb) si faciliteaza lansarile la distanta dorita de pescari asigurand o recuperare usoara. Lansetele marker au rezerve mari de putere ce permit lansarea plutelor marker cu plumbi de mari dimensiuni.

Blank-urile cu finisaj negru mat designul deosebit si manerul (japanese Shrink) de care dispun diferitele modele de lansete Chub sunt doar cateva din caracteristicile prin care se remarca acestea.

Outkast Plus 50, RS Plus, RS Plus 50, Outkast Plus, Outkast Compact, Outkast Small Water, RS Plus Marker sunt modelele din gama Chub pentru pescuitul la crap.

De ce sa alegi o lanseta de crap Chub de la Total Fishing

In oferta Chub prezenta in cel mai mare magazin online de pescuit din Romania Total Fishing sunt disponibile la preturi mici diferite modele de lansete petnru crap. Astfel, daca sunteti in cautarea unor promotii pentru lansete de crap sau a celor mai bune lansete de crap puteti gasi in gama produselor Chub o lanseta care se potriveste cerintelor oricat de exigene ar fi acestea. Fiecare model este insotit de specificatii care permit indentificarea usoara a modelului cautat si recomandarile primite de la consultantii magazinului vor facilita gasirea lansetei perfecte pentru orice situatie.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur