Inapoi

Avertizori electronici Nash

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

2 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

2 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unor avertizori electronici Nash

Pentru pescarii de crap utilizarea unor elemente de echipament care sa semnalizeze corect prezenta in apropiere a pestilor este esentiala petnru imbunatatirea rezultatelor obtinute in timpul partidelor de pescuit. Pescuitul la crap este un pescuit de durata iar semnalizarea trsaturii este esentiala mai ales in momentul in care atentia pescarilor este  indreptata spre alte activitati sau distanta pana la bancul de pescuit este mai mare. Astfel, diferitele brandurui producatoare de echipament de pescuit au dezvoltat game de avertizori electronici care semnalizeaza cu precizie momentul in care pestele este interesat de momeala prezentata. Semnalizarea rapida permite viteza de reactie a pescarilor si imbunatateste sansele de aducere la mal cu succes a pestilor prinsi. Utiizarea unor avertizori electronici Nash asigura atat realizarea acestora cu ajutorul celor mai bune materiale si cu tehnologii performante cat si functionarea uniforma a acestora pentru semnalizarea precisa a trasaturii.

Cum alegem avertizori electronici Nash

Avertiorii electronici utilizati pentru semnalizarea rapida a trasaturilor exemplarelor care sunt intresate de momeala prezentata pot fi alesi in functie de cerintele fiecarui pescar, de caracteristicile locului de pescuit sau alte preferinte.

Avertizorii electronici Nash utilizeaza tehnologia Inteligent Sensing care permite eliminarea semnalelor false aparute din cauza vantului, vegetatiei etc. Constructia rezistenta a avertizorilor, cu ajutorul celor mai performante materiale si a tehnologiilor inovatoare asigura functionarea optima a avertizorilor si imbunatateste rezultatele obtinute in timpul sesiunilor de pescuit datorita sesizarii rapida a trasaturii.

Avertizorii electronici Nash (Siren R3) au functia de dezactivare a sunetului, carcasa rezistenta la impact si la patrunderea murdariei si apei, posibilitatea de ajustare a sunetului si tonalitatii, LED de semnalizare, Line Guard,  mufe pentru indicatori vizuali snag bar cu finisaj cauciucat, acestea fiind doar cateva din trasaturile care recomanda avertizorii electronici Nash pescarilor de crap

De ce sa alegi avertizori electronici Nash de la Total Fishing

In oferta Nash prezenta in cel mai mare magazin online de pescuit se regasesc numeroase modele de avertizori electronici la preturi mici, accesibile oricarui pescar. Astfel, specificatiile care insotesc modelele alaturi de recomandarile oferite de consultantii magazinului permit alegerea modelului dorit de avertizori pentru pescuitul la crap garantand utilizarea cu succes la urmatoarele partide de pescuit. Indiferent de bugetul de care dispun sau de preferinte pescarii de crap pot alege produse ce se remarca prin standarde inalte de calitate si preturi mici.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur