Inapoi

Senzori pescuit la crap Carp Zoom

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

19 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

19 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii avertizorilor pentru pescuitul la crap Carp Zoom

Sesiunile de pescuit la crap se pot intinde pe o perioada mai lunga de timp iar rabdarea este o calitate esentiala pentru un pasionat al pescuitului la crap. Dar, daca in momentul in care pestele asteptat isi face simtita prezenta atentia nu este indreptata spre lansete ocazia poate fi pierduta. Astfel, pentru a evita aceste situatii, de-a lungul anilor au fost dezvoltate game de avertizori electronici de catre diferiti producatori importanti de echipament destinat pescuitului la crap. Avantajele utilizarii unor avertizori electronici Carp Zoom asigura garantia unor produse de calitate realizate pe baza experientei acumulate in acest domeniu de-a lungul anilor si fabricate cu ajutorul tehnologiilor performante care ofera in acelasi timp un pret excelent.

Cum alegem avertizorii pentru pescuitul la crap Carp Zoom

In momentul in care cautam avertizori pentru pescuitul la crap putem tine cont de mai multi factori. Avem la dispozitie avertizori sau seturi de avertizori cu statie. Numarul de lansete utilizate sau modul de montare al senzorilor electronici sunt detalii importante.

Raportul calitate pret oferit de avertizorii Carp Zoom ce asigura tehnologia performanta si constructia rezistenta la un pret accesibil sunt de asemenea detalii care conteaza.

Designul robust perfect pentru utilizarea in cele mai dificile conditii (socuri, intemperii) si functiile pe care le au senzorii de lansete ii recomanda ca alegerea ideala pentru pescarii care doresc sa beneficieze de calitatea oferita de Carp Zoom la un pret mic.

Pescarii de crap pot alege modele de avertizori (Clip-On) care se ataseaza cu banda de cauciuc moale pe lanseta sesizand miscarile fine ale pestilor. Disponibili la un pret excelent acestia ofera functiile de baza ale unui avertizor (tonalitate si volum ajustabile, LED-uri de avertizare) putand fi usor de transportat si montat.

In functie de preferinte, buget sau numarul lansetelor utilizate pot fi alese diferite modele de avertizori (Astra C-620, K-280, FSI, PFX, Mini, V-Sat K-470, Topex K370, Marshall VIP, MRX, ZRX, Satellite).

Designul compact, facilitatea cu care se realizeaza transportul si zona de acoperire a semnalului avertizorilor sunt de asemenea importante pentu decizia de achizitionare a unor avertizori pentru pescuitul la crap Carp Zoom.

De ce sa alegi avertizorii electronici Carp Zoom de la Total Fishing

O gama variata de avertizori electronici petnru pescuitul la crap se regasesc in oferta magazinul de pescuit online si fizic la preturi mici accesibile oricarui pescar care poate astfel sa aleaga modelul pe care il doreste. Alaturi de specificatiile care insotesc fiecare produs, recomandarile consultantilor Total Fishing permit gasirea avertizorilor care se potrivesc cerintelor pescarilor de crap indiferent daca este vorba de noutati sau de modele deja cunoscute acestora.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur