Inapoi

Senzori pescuit la crap Anaconda

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1 Produs

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1 Produs

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii avertizorilor pentru pescuitul la crap Anaconda

Pescarii care practica pescuitul la crap, indiferent daca se bucura de o vasta experienta acumulata in acest domeniu sau sunt la inceput de drum, au nevoie de o reactie rapida pentru a putea prinde exemplarele de mari dimensiuni. Pescuitul la crap necesita o perioada indelungata de timp iar riscul de a nu sesiza momentul in care un peste este in zona monturii este frecvent. Astfel, de-a lungul anilor, au fost dezvoltate game de avertizori electronici de catre diverse branduri dedicate producerii echipamentului de pescuit. Senzorii de pescuit Anaconda se remarca prin costructia robusta si calitatea componentelor ce permit detectarea rapida a trasaturilor pestilor.

Cum alegem avertizorii pentru pescuit la crap Anaconda

Pescarii care cauta un avertizor electronic sau un set de avertizori cu statie pot alege produsele Tiki Taka de la Anaconda. Realizati de producatorul german specializat in produse pentru pescuitul crapului avertizorii electronici Tiki Taka sunt realizati cu ajutorul tehnologiilor performante permitand semnalizarea rapida si eficienta a trasaturilor pestilor doriti. Avertizorii pot fi alesi in functie de caracteristicile pe care le ofera. Astfel, volumul reglabil in sase trepte si functia silentioasa alaturi de tonalitatile diferite permit avertizarea sonora pentru a fi usor de identificat de catre pescar indiferent de distanta la care se afla de locul de pescuit. De asemenea sensibilitatea reglabila si sistemul usor de utilizat Push Button vor permite manevrarea rapida a avertizorilor.

Sistemul Run & Drop pe care il au avertizorii Tiki Taka de la Anaconda asigura semnalizarea trasaturii firului inainte si inapoi miscarile fiind sesizate diferit.

Astfel pescarii pasionati ai pescuitului la crap pot alege modelul de senzori de pescuit in functie de numarul lansetelor pe care le utilizeaza sau de necesitati. Corpul robust al avertizorilor si rezistenta la conditiile dificile existente in timpul partidelor de pescuit, echiparea cu mufa pentru swinger sau hanger si rollerul luminos sunt alte detalii care conteaza in momentul in care pecarii decid achizitionarea unui avertizor electronic pentru pescuitul la crap iar Anaconda ofera produse care se remarca prin fiabilitate si performanta putand fi utilizate cu succes atat de catre pescarii cu experienta in acest domeniu cat si de catre cei care abia invata secretele pescuitului la crap

De ce sa alegi avertizori electronici Anaconda de la Total Fishing

Pescarii de crap pot alege avertizorii electronici de la Anaconda din oferta magazinului online si fizic Total Fishing, avand garantia achizitionarii unui produs la un raport calitate pret excelent. Astfel, specificatiile prezente la fiecare articol alaturi de recomandarile consultantilor magazinului completeaza avantajele ce recomanda achizitionarea unor avertizori electronici pentru pescuitul la crap Anaconda de la Total Fishing.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur