Inapoi

Leadcore Carp Academy

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1 Produs

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1 Produs

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unui fir leadcore heavycore Carp Academy

Pentru pescuitul la crap pescarii pot folosi monturi pregatite de utilizare de la brandurile preferate sau isi pot realiza singuri monturile a caror eficienta o cunosc. Pentru realizarea monturilor de crap se poate alege un fir leadcore care permite scufundarea rapida a monturii si prezentarea eficienta a momelii alese. Sunt diferite tipuri de fire leadcore astfel incat fiecare pescar poate alege rezistenta, culoarea etc pe care le doreste. Folosirea unui fir leadcore heavycore Carp Academy asigura calitatea materialelor utilizate si rezistenta foare buna la sarcini mari si la abraziune. Firele realizate cu ajutorul materialelor rezistente si avand culori potrivite pentru diferite tipuri de substrat pot fi folosite in numeroase aplicatii in timpul pescuitului la crap indiferent de caracteristicile locului ales.

Cum alegem un fir leadcore Carp Academy

Alegerea unui fir leadcore heavycore se poate face de catre pescari tinand cont de mai multe detalii printre care: rezistenta firului sau culoare, timpul monturii pe care doresc sa o realizeze sau brandul preferat. Firele leadcore Carp Academy sunt realizate din materiale rezistente la sarcini mari astfel incat permit realizarea unor monturi rezistente ce faciltieaza prinderea exemplarelor de mari dimensiuni. Firele permit lansarile la distanta si asigura o foarte buna rezistenta la coroziune. De asemenea culorile diferite pot fi alese pentru a se potrivi tipului de substrat caracteristic locului de pescuit ales. Diametrul si rezistenta firelor Carp Academy raspund cerintelor existente pentru diferite modele de monturi iar structura grea a firului permite scufundare rapida a monturii asigurand o prezentare perfecta a momelii si imbunatatind sansele prinderii pestilor doriti.

De ce sa alegi un fir leadcore heavycore Carp Academy de la Total Fishing

Numeroase modele de fir leadcore heavycore Carp Academy sunt disponibile in oferta regasita in magazinul online si fizic de pescuit Total Fishing la preturi mici potrivite pentru orice pescar. Consultand specificatiile prezente la fiecare produs pescarii pot alege un model potrivit necesitatilor iar recomandarile consultantilor aflati la dispozitia clientilor permit identificare rapida a firului potrivit pentru montura dorita.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 400 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur