Inapoi

Pescuit la crap Trabucco

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 145

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 145

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Brand cu o traditie de peste 30 de ani in domeniul producerii echipamentului pentru pescuit, Trabucco si-a dobandit recunoasterea din partea pescarilor datorita calitatii produselor si a dezvoltarii gamelor dedicate diferitelor domenii ale pescuitului prin imbinarea noilor tehnologii si a materialelor inovatoare. Experienta si dorinta de a facilita imbunatatirea rezultatelor obtinute de pescari atat in timpul competitiilor cat si in afara acestora au dus la conceperea unor noi game de produse adaptate cerintelor pescarilor.

Utilizarea produselor Trabucco pentru pescuitul la crap asigura garantia calitatii pe care au demonstrat-o in timp rezultatele pescarilor si performanta data de adaptarea designului si constructiei diferitelor game de prodese la cerintele pescarilor. Trabucco ofera o gama completa de elemente de echipament pentru pescuitul la crap. Aceasta include lansete (Thunder Carp) si mulinete pentru pescuitul la crap ( Trabucco Xenox LDX, Castforce Surf 10000, Deylan Long Cast etc), fire( Trabucco T-Force Pro Carp, XPS Long Cast Fluo) si monturi pentru pescuitul crapului, accesorii pentru nadire si mincioguri, toate realizate cu ajutorul materialelor rezistente pentru a permite pescuitul in siguranta in cele mai diferite locuri. Astfel, produsele Trabucco imbina experienta si traditia cu ajutorul celor mai noi tehnologii pentru a oferi pescarilor de crap o experienta placuta in timpul iesirilor in aer liber.

De ce sa alegi produse pentru pescuit la crap Trabucco de la Total Fishing

In oferta celui mai mare magazin online de pescuit din Romania se regasesc numeroase produse Trabucco pentru pescuitul la crap la preturi mici, accesibile oricarui pescar indiferent de bugetul disponibil. Astfel, de la produsele ieftine la cele din gama inalta de pret, elementele de echipament pentru pescuit Trabucco se remarca prin constructia rezistenta, realizata cu ajutorul materialelor de calitate si a tehnologiilor inovatoare. Fiecare produs este insotit de specificatii care permit identificarea rapida a modelului dorit. Alaturi de acestea, recomandarile consultantilor Total Fishing vin in ajutorul pescarilor facilitand alegerea unor elemente de echipament potrivite pentru orice situatie sau cerinte.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur