Inapoi

Lansete pescuit general Daiwa

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

34 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

34 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete pentru pescuit general Daiwa

Alegerea elementelor de echipament este importanta indiferent de tehnica practicata sau preferintele pescarilor. Lanseta aleasa pentru urmatoarea sesiune de pescuit poate face diferenta intre reusita zilei de pescuit si esecul acesteia. Astfel alegera unei lansete pentru pescuitul general Daiwa garanteaza calitatea constructiei si performanta materialelor pentru care este recunoscut brandul atat in randul pescarilor experimentati cat si al celor aflati la inceput de drum in acest domeniu. Experienta acumulata in domeniul producerii echipamentului de pescuit asigura standardele inalte de calitate fiecarui pescar.

Cum alegem o lanseta pentru pescuit general Daiwa

Pentru alegera unei lansete pentru pescuit general pescarii tin cont de mai multe aspecte pe care le cunosc in legatura cu locul de pescuit ales sau tehnica pe care o practica, momeala si caracteristicile celorlalte elemente de echipament. Lansetele Daiwa pentru pescuit general se remarca prin constructia rezistenta realizata pe blank din carbon, cu rezerve mari de putere ce po tface fata situatiilor dificile aparute in timpul drillului cu un exemplar de mari dimensiuni.

Lansetele telescopice folosite pentru pescuitul general permit obtinerea unor performante de lansare si a unor rezultate remarcabile astfel incat fiecare pecar indiferent de experienta pe care o are in domeniu poate avea un partener de incredere in lansetele Daiwa.

Componentele de calitate, inele SIC cu care sunt echipate lansetele si care permit trecerea usoara a firului pentru atingerea performantelor de lansare dorite si finisajul maneruului cu pluta de calitate superioara care isi pastreaza calitatile o perioada indelungata si asigura o priza ferma atat in timpul lansarilor cat si a recuperarii exemplarelor prinse din diferite specii.

Lungimea lansetei si puterea de aruncare pot fi de asemenea criterii pentru alegerea unui model de lanseta pentru pescuit general de la Daiwa. Lansete de 3m, pana la 4.20m cu putere de aruncare pana la 150g acopera numeroase cerinte ale pescarilor. Daiwa Tele Megaforce, Ninja X100, Tele Triforce Bombette sunt doar cateva din modelele de lansete din gama Daiwa pentru pescuit general.

De ce sa alegi o lanseta pentru pescuit general Daiwa de la Total Fishing

In oferta magazinului de pescuit onine si fizic sunt disponibile numeroase modele de lansete Daiwa la preturi mici accesibile oricarui pescar indiferent de bugetul de care dispune. Specificatiile prezente la fiecare produs alaturi de recomandarile consultantilor faciliteaza alegerea lansetei potrivite din noutatile aparute sau din gama produselor care deja sunt cunoscute pentru rezultatele obtinute de pescarii care le-au folosit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 400 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur