Aditivi praf, colanti nada Benzar Mix

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

2 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

2 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii aditivilor  praf si colantilor pentru nada Benzar Mix

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate in timpul pescuitului stationar se pot utiliza aditivi ce vor imbunatati calitatile momelii si nadei utilizate marind astfel eficienta  incarcaturii momitoarelor. Interesul pestilor este trezit de aditivul puternic care ii mentine pe vad o perioada indelungata marind sansele unor noi capturi. Utilizarea aditivilor si colantilor pentru nada Benzar Mix ofera garantia unor produse realizate cu ingrediente de calitate superioara pe baza unor retete realizate si verificate de catre binecunoscutul Benzar Zsolt atat in timpul concursurilor importante cat si in afara acestora.

Cum alegem aditivii praf si colantii pentru nada Benzar Mix

Tipul de colant pentru nada poate fi ales in fucntie de temperatura apei, existand variante ale produselor care obtin cele mai bune rezultate in timpul utilizarii in apa rece (Method Flame Ice), apa de temperatura medie sau in timpul sezonului cald. Aditivul Method Flame este disponibil in mai multe arome Krill, Blue Magic, Capsuni, Ananas, Scoica, fiind potrivit pentru diferite situatii intalnite in timpul pescuitului cu momitoare iar Maggot Glue poate fi utilizat in timpul pescuitului cu bulgari realizati din momeala vie (viermi), mentinand bulgarii formati din acestia in forma perfecta in timpul aruncarilor atat la pescuitul pe ape curgatoare cat si pe rauri.

De ce sa alegi aditivii praf Benzar Mix de la Total Fishing

Diferitele variate de colanti pentru nada care sunt disponibile de la Benzar Mix in magazinul de pescuit online si fizic la oferte si preturi avantajoase ofera posibilitatea fiecarui pescar de stationar sa aleaga produsul potrivit pentru urmatoarea iesire la pescuit astfel incat sa obtina cele mai bune rezultate de fiecare data.

Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar