Inapoi

Corturi pescuit Chub

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

17 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

17 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unui cort Chub

Pescarii de crap care planuiesc sesiuni de pescuit desfasurate pe o perioada mai lunga au nevoie de confort in timpul pescuitului. In utlimii ani branduri cunoscute in domeniul producerii echipamentului de pescuit au dezvoltat game de produse gandite pentru a asigura confortul pescarilor indiferent de tehnica practicata. Pentru a beneficia de confortul termic necesar in perioadele reci si pentru a avea protectia impotriva insectelor in perioada calda, utilizarea unui cort este indispensabila. Avantajele utilizarii unui cort Chub sunt oferite de experienta acumulata in domeniul pescuitului si cunoasterea cerintelor pescarilor. Astfel, corturile Chub beneficiaza de o constructie rezistenta realizata cu materiale performante si sunt disponibile la preturi avantajoase.

Cum alegem un cort Chub

Alegerea unui cort pentru pescuit se face in functie de necesitatile fiecarui pescar. Exista versiuni ale modelelor de corturi de o persoana sau de doua persoane. Corturile pentru pescuit realizate de Chub se caracterizeaza printr-un design modern si spatiu generos pentru patul de pescuit si bagajerie.

Structura cortului, materialul din care este realizat sau trasaturile functionale (groundsheet detasabil, panou frontal detasabil pentru o buna vizibilitate asupra echipamentului de pescuit, sistem multiplu de pozitionare a panourilor usii si ferestrelor,  si sistemul de prindere a lansetelor) sunt doar cateva din specificatiile de care se tine cont in momentul achizitionarii unui cort Chub.

Pentru adaptarea cortului la temperaturile joase inregistrate in perioada rece si pentru a nu renunta la sesiunile lungi de pescuit se poate adauga un strat suplimentar - Winterskin care ajuta la reducerea condesnsului si cresterea confortului termic in interiorul cortului.

Chub Vantage, RS-Plus, Cyfish Biwwy, Outkast 60 In Brolly System, Vizor Lite, Tri-Bird sunt doar cateva din corturile Chub concepute pentru a raspunde cerintelor pescarilor de crap si nu numai.

Corturile pentru pescuit Chub sunt realizate din material rezistent, usor de curatat iar dimensiunile compacte la transport permit depozitarea in autoturism fara a ocupa un spatiu semnificativ. Posibilitatea de detasare a panoului central asigura o buna vizibilitate asupra bancului de pescuit si o buna ventilatie a cortului iar panourile de plasa permit circularea aerului si pastrarea la distanta a insectelor suparatoare.

Corturile de pescuit Chub se remarca prin sistemul de instalare rapida si prin utilizarea materialelor de calitate utilizate la fabricarea lui; materialul rezistent la apa structura puternica si sistemul de ancorare oferindu-i stabilitate si rezistenta in timp atat la intemperii cat si la uzura.

De ce sa alegi un cort Chub de la Total Fishing

Numeroasele modele de corturi Chub disponibile in magazinul de pescuit online si fizic la oferte si preturi mici alaturi de specificatiile prezente la fiecare produs in magazinul online si recomandarile consultantilor permit alegerea cortului potrivit pentru cerintele fiecarui pescar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 400 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur