Inapoi

Mulineta Shimano Power Aero 14000 XTB

Producator
SKU
PA14000XTB

Comenzi telefonice 031 433 44 44

Regular Price 1.779,00LEI Pret Special 1.500,00LEI

Indisponibil

Livrare gratuita
Discount
16%
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar
  • Mai ieftin cu 16 %

Detalii Mulineta Shimano Power Aero 14000 XTB

Shimano Power Aero 14000 XTB este o mulineta dedicata pasionatilor pescuitului la crap. Realizata cu ajutorul componentelor si tehnologiilor de ultima ora(corp si componente Hagane, X-Ship, X-Protect) aceasta mulineta a fost conceputa sa reziste multi ani inconditii perfecte de functionare. Corpul de mici dimensiuni ii confera un aspect compact. Parallel Body a fost adaugat pentru a creste distanta si precizia lansarilor. Este echipata cu clips care asigura protectia firului si Line Safety Guard ce elimina riscul patrunderii firului sub tambur, problema des intalnita la mulinetele de mari dimensiuni.

Tehnologii:

  •  X-Protect - Asigura protectia componentelor impotriva coroziunii;
  • X-Ship - Concept de rulare pe ax cu doi rulmenti pentru finetea in recuperare si putere suplimentara(clip);
  • Hi Speed Drag- Maximixeaza puterea de franare;
  • Parallel Body - reprezinta modul special de pozitionare al tamburului, astfel incat tamburul este paralel cu lanseta. Rezultatul acestui mod inovator de pozitionare al tamburului - reducerea punctelor de contact dintre fir si lanseta, cea ce conduce la o lanseuri mai lungi.
  • AR-C Spool - un nou design de tambur cu buza in forma de V ce asigura asezarea firului in bucle mai mici pentru o aruncare mai precisa, la distanta mare. Tamburul AR-C va minimiza riscul de recul.
  • Aero Wrap II - sistem de infasurare special, cu doua viteze pentru o asezare a firelor textile in X. Lanseuri lungi fara peruci.
  • G Free Body - a fost gandita si dezvoltata pentru a schimba centrul de gravitate al mulinetei si a o aduce cat mai aproape de lanseta. In acest fel, lansariile devin mai lungi iar oboseala determinata de lanseuri repetare este redusa considerabil.
  • Super Slow Oscillation 5 - la o tura completa a tamburului, rotorul aseaza 50 de spire. Acesta asezare a firului combinata, cu alte tehnologii ( AR-C Spool, Super Slow Oscilation si Parallel Body) vor imbunatati asezarea firului pe tambur si implicit aruncarile la distante extreme.


Specificatii:

  • componente Hagane;
  • corp Hagane;
  • frana frontala;
  • rulmenti 8+1;
  • tambur din aluminiu;
  • tambur de rezerva din aluminiu;
  • reductii pentru tambur;
  • manivela din aluminiu;
  • capacitate tambur:
  •   0.35mm/550m;
  •   0.40mm/400m;
  •   0.45mm/450m;
  • power drag:20kg;
  • raport de recuperare: 4.3:1;
  • recuperare fir/tura manivela: 103cm
  • greutate: 510g

Descriere de produs dezvoltata de echipa TotalFishing.

Urmareste filmul "Shimano Power Aero 14000 XTB" !

Mulineta Shimano Power Aero 14000 XTB

Specificatii Mulineta Shimano Power Aero 14000 XTB

Baitrunner Nu
Frana rapida Da
Raport de recuperare 4-4.4
Marime 14000
Greutate mulinete 501-550 g
Cu tambur de rezerva Da
Producator Shimano

Review-uri clienti

Nota: 4.5 (2)

90% of 100
Afiseaza pe pagina
  1. Mulineta

    100%
    Mulțumi de el vă recomand

    Jarfas,

    Publicata pe

  2. Mulineta Shimano Power Aero

    80%
    Superbe.Estetica și calitate.

    Matei Liviu,

    Publicata pe

Afiseaza pe pagina
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:14

Această mulinetă este potrivită pentru pescuitul la crap?

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Da, mulineta Shimano Power Aero 14000 XTB este potrivita pentru pescuitul la crap. Aceasta face parte din seria Shimano Power Aero, care este cunoscuta pentru fiabilitatea si performantele sale, in special in pescuitul la distanta. Acest model are o capacitate mare de fir, sistem de franare puternic si alte caracteristici care o fac potrivita pentru pescuitul la crap, in special in situatii unde aruncarile la distante mari sunt necesare.

Multumim!

Câți rulmenți are mulineta?

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Asa cum este specificat si in descriere, mulineta Shimano Power Aero 14000 XTB dispune de o constructie cu 8+1 rulmenti.

Multumim!

Vine cu un tambur de rezervă?

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Da, mulineta Shimano Power Aero 14000 XTB vine insotita de un tambur de rezerva realizat din aluminiu forjat la rece.

Multumim!

Buna ziua! Imi puteti indica o husa in care se pot transporta doua lansete Okuma Custom Black de 3,90 din 3 segmente,echipate cu mulinete Shimano Power Aero 14000 XTB?

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Pentru a putea transporta acest echipament va recomandam urmatoarele huse:

Multumim!

Aceste mulinete sunt compatibile cu mandrina lansetelor SHIMANO TRIBAL TX2, 3.35M, 2.75LBS, 2BU?

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Talpa mulinetelor Shimano Power Aero 14000 XTB este compatibila cu madrina lansetei Shimano Tribal TX2 3.35m/2.75lb.

Multumim!

Aceasta mulinetă are orificiul penttru lubrefiere easy mentenance?

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Mulineta Shimano Power Aero 14000 XTB nu beneficiaza de port de lubrifiere Easy Maintenance.

Va multumim!

Care este capacitatea maximă de încărcare a tamburului și cum se compară cu alte modele?

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Mulineta Shimano Power Aero 14000 XTB beneficiaza de o capacitate de tambur de 0.35mm/550m, 0.40mm/400m, 0.45mm/450m. Spre deosebire de majoritatea mulinetelor de 14000, tamburul acestui model inmagazineaza o cantitate generoasa de fir.

Multumim!

Care sunt principalele avantaje ale tehnologiei Hagane folosite în construcția acestei mulinete?

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Tehnologia Hagane este o inovatie dezvoltata de Shimano pentru a imbunatati durabilitatea, performanta si calitatea generala a echipamentelor de pescuit, inclusiv a mulinetelor. Aceasta tehnologie se concentreaza pe utilizarea materialelor si a proceselor de productie de inalta calitate pentru a crea echipamente robuste si rezistente.

Aceasta tehnologie se bazeaza pe utilizarea materialelor durabile si a proceselor de fabricatie avansate. Acest lucru confera mulinetelor o durabilitate sporita, ceea ce inseamna ca acestea pot rezista la uzura, socuri si conditii de pescuit mai dificile pe termen lung.

Materialele si tratamentele folosite in tehnologia Hagane sunt proiectate pentru a rezista la coroziune, inclusiv la apa sarata si la factorii de mediu duri. Aceasta prelungeste viata utila a mulinetelor si le face potrivite pentru pescuitul in diferite medii acvatice.

Multumim!

Cum contribuie tehnologia X-Protect la durabilitatea și performanța mulinetei în condiții de umiditate sau apă sărată?

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Tehnologia X-Protect dezvoltata de Shimano are rolul de a imbunatati durabilitatea si performanta mulinetelor in conditii de umiditate si apa sarata, oferind o bariera eficienta impotriva intrarii apei si a particulelor straine in componentele interne ale mulinetei. Aceasta tehnologie joaca un rol important in protejarea mecanismelor interne si in mentinerea functionalitatii chiar si in medii acvatice dificile.

Tehnologia X-Protect utilizeaza etansari avansate pentru a preveni patrunderea apei in componentele interne ale mulinetei. Acest lucru este deosebit de important in conditii de umiditate ridicata sau de apa sarata, unde apa poate provoca coroziune si deteriorare a angrenajelor si rulmentilor.

Prin prevenirea coroziunii si a deteriorarii mecanismelor interne, tehnologia X-Protect contribuie la mentinerea performantei mulinetei in timp. Acest lucru inseamna ca mulineta va ramane mai mult timp functionala si eficienta, fara a-si pierde caracteristicile de performanta initiale.

Multumim!

Care sunt recomandările pentru întreținerea și curățarea mulinetei pentru a-i prelungi durata de viață?

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Intretinerea si curatarea regulata a mulinetei sunt esentiale pentru a-i prelungi durata de viata si pentru a mentine performanta optima. Iata cateva recomandari pentru intretinerea corecta a mulinetei:

  • 1.Curatarea exterioara: Indeparteaza murdaria si reziduurile de pe suprafata exterioara a mulinetei folosind o carpa moale si uscata. Daca este nevoie, poti utiliza o carpa umeda, dar evita sa introduci apa in interiorul mulinetei.
  • 2.Dezasamblarea: Daca ai experienta si incredere, poti sa dezasamblezi mulineta pentru o curatare mai profunda. Asigura-te ca urmezi instructiunile producatorului cu atentie si ca stii cum sa asamblezi componentele corect.
  • 3.Curatarea angrenajelor: Daca ai dezmontat mulineta, curata angrenajele cu grija folosind un agent de curatare special pentru angrenaje sau un solvent adecvat. Indeparteaza grasimea veche, particulele de nisip si impuritatile.
  • 4.Inlocuirea uleiului si a vasilinei: Dupa curatare, aplica ulei special pentru rulmenti sau angrenaje pe componentele mobile, precum rulmentii si angrenajele. Asigura-te ca utilizezi produse recomandate de producator, deoarece anumite uleiuri sau vasiline pot fi prea dense sau prea subtiri pentru mulineta ta.
  • 5.Verificarea franei: Verifica si ajusteaza frana mulinetei, dupa caz. Asigura-te ca frana functioneaza corect si ca este potrivita pentru tipul de pescuit pe care il practici.
  • 6.Depozitarea corecta: Depoziteaza mulineta intr-un loc uscat si protejat, departe de umiditate excesiva sau de lumina directa a soarelui. Poti utiliza huse speciale pentru protectia mulinetei.

Multumim!

Care este greutatea mulinetei?

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Mulineta Shimano Power Aero 14000 XTB prezinta o greutate de 510g.

Multumim!

Care este capacitatea maximă a tamburului pentru firul de 0.35mm?

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Conform informatiilor oferite de producator, mulineta Shimano Power Aero 14000 XTB poate fi echipata cu 550 de metri de fir cu diametrul de 0.35mm.

Multumim!

Este mulineta potrivită pentru lansări la distanță mare?

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Da, mulineta Power Aero 14000 XTB din gama producatorului nipon este pretabila pentru lanseuri pe distante apreciabile.

Multumim!

Mulineta are o manivelă din aluminiu?

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Da, mulineta Shimano Power Aero 14000 XTB prezinta o manivela rezistenta, realizata din aluminiu.

Multumim!

Pune o intrebare despre Mulineta Shimano Power Aero 14000 XTB
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie