Inapoi

Lanseta Sportex Carp Z 3.96m, 3.75lbs

Producator
SKU
xxxZC141580

Comenzi telefonice 031 433 44 44

1.970,00LEI
Acest produs nu mai face parte din oferta noastra

Indisponibil

Livrare gratuita
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Lanseta Sportex Carp Z 3.96m, 3.75lbs

Lanseta Sportex Carp Z 3.96m, 3.75lbs
Lansetele Sportex sunt considerate de catre expertii in domeniu ca fiind adevarate masinarii de lansat la distante extrem de mari. Blank-urile de ultima generatie, design-ul modern dar totodata elegant si dotarile de top in privinta inelelor si a mandrinelor, fac ca seria de lansete Sportex dedicate carpfishing-ului, sa fie una dintre cele mai perfectioniste serii existente pe piata de profil.
Indiferent de necesitati, compania Sportex reuseste sa ofere o gama completa de lansete din care sa poata fi ales exact modelul dorit. Blank-urile semi-parabolice create cu fibre de carbon de cea mai buna calitate, ofera o adevarata parada de putere atunci cand sunt utilizate intens. Aceste lansete sunt destinate celor care cauta ceva cu adevarat special.
Cu seria Carp Z am deschis noi drumuri spre viitorul constructiei lansetelor din carbon. Pentru prima data, la fel ca in cazul lansetei Carat Z, am fost capabili sa dezvoltam un nou concept, o combinatie intre fibrele de carbon si noul material ZYLON, dand nastere astfel acestor doua tipuri de lansete.
Carp Z este una dintre cele mai subtiri lansete de crap de pe piata de profil. Adaugand si reutatea redusa, agilitatea si puterea acestei lansete, vom obtine tabloul perfect a unei serii care a putut fi creata numai prin utilizarea noii tehnologii HT-Cross-Winding, tehnologie ce este utilizata in premiera la constructia acestor lansete.
Considerate invincibile atunci cand sunt utilizate in conditii normale, aceasta lanseta combina toate elementele necesare pentru a fi considerata o lanseta profesionala de carpfishing: greutate extrem de redusa, actiune rapida si o adevarata etalare de putere atunci cand este corect utilizata.
Bineinteles, dotarile sunt pe masura calitatii blank-ului, inelele SIC de plecare de 50mm, mandrina Fuji si manerul din Duplon completand imaginea de top a acestei lansete.
Caracteristici:
- lungime: 396cm
- sectiuni: 2
- lungime la transport: 203cm
- inele:6
- putere:3.75lbs
- greutate: 354gr

Important!
Pentru a beneficia de garantia extinsa oferita de producator de 10 ani pentru blankul lansetei trebuie sa va inregistrati pe http://www.sportex.de/en/ folosind codul unic de pe cardul de garantie care insoteste lanseta. Codul este prins pe cotorul lansetei si este format din doua litere urmat de 4 cifre. In cazul in care sesizati vreun defect la lanseta, va rugam luati legatura cu dealer-ul dvs. pentru a solutiona problema in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa retineti ca garantia extinsa se activeaza doar atunci cand campurile obligatorii (marcate cu *) sunt completate corect. Daca inregistrarea s-a facut corect primiti un email de confirmare.

Specificatii Lanseta Sportex Carp Z 3.96m, 3.75lbs

Nr. tronsoane 2 tronsoane
Tip Lansete crap
Test curbura 3.75 lbs
Lungime lansete 3.90 m
Producator Sportex
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:1

Buna când mai primiți as dori 3

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Va recomandam sa plasati o comanda pentru produsul Lanseta Sportex Carp Z 3.96m, 3.75lbs.

Acesta se afla in stocul nostru momentan.

Va multumim!

Pune o intrebare despre Lanseta Sportex Carp Z 3.96m, 3.75lbs
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie