Lansete crap Carp Expert

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

32 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
 1. lanseta carp expert shadow black
  • Mai ieftin cu 20 %

  Lanseta Carp Expert Black Shadow Carp 3.60m/3.5lb

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 224,00 LEI Pret Special 179,00 LEI
 2. Lanseta Carp Expert Max1 3.90m/3.5lb - 3 tronsoane
  • Mai ieftin cu 24 %

  Lanseta Carp Expert Max1 3.90m/3.5lb - 3 tronsoane

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 254,00 LEI Pret Special 194,00 LEI
 3. Lanseta Carp Expert Max1 3.60m/3.5lb - 2 tronsoane
  • Mai ieftin cu 27 %

  Lanseta Carp Expert Max1 3.60m/3.5lb - 2 tronsoane

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 224,00 LEI Pret Special 164,00 LEI
 4. lanseta telecarp carp expert telescopica crap
  • Mai ieftin cu 25 %
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

32 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unei lansete de crap Carp Expert

Pescarii pasionati ai pescuitului la crap, indiferent de tehnica practicata, cunosc importanta utilizarii unor elemente de echipament rezistente si performante pentru a asigura lansarile usoare la mare distanta si recuperarea rapida a exemplarelor de mari dimensiuni prinse. Avantajele utilizarii unei lansete Carp Expert pentru pescuitul crapului se regasesc in constructia rezistenta a blank-ului ce dispune de mari rezerve de putere, in componentele performante si tehnologiile inovatoare care permit reducerea efortului depus in timpul lansarii si recuperarii si faciliteaza lansarile precise la distanta dorita si recuperarea usoara a pestilor de mari dimensiuni.

Cum alegem o lanseta de crap Carp Expert

Lansetele pentru pescuitul la crap realizate de Carp Expert pot fi alese in functie de caracteristicile locului de pescuit, de preferinte sau buget disponibil etc. Gama variata a lansetelor Carp Expert include lansetele spod cu rezerve mari de putere care permit nadirea eficienta a locului ales. Pescarii de crap pot alege in functie de bugetul disponibil de la lansetele ieftine de crap ce pastreaza un standard inalt al calitatii remarcandu-se prin componentele de calitate (inele, mandrina, maner cu finisaj din pluta sau material EVA ce asigura priza ferma), pana la cele din gama inalta de pret, realizate cu ajutorul celor mai performante materiale si tehnologii (Carbon IM10, inele SIC). Caracteristicile lansetei, puterea, lungimea 3.60-3.90m, numarul de tronsoane (2,3 tronsoane, telescopica) sau tipul inelelor si al mandrinei sunt doar cateva din detaliile ce ofera posibilitatea alegerii modelului potrivit de lanseta pentru pescuitul crapului care sa raspunda cerintelor fiecarui pescar. Carp Expert Spod, Double Tip Heavy, Long Cast, Uni Spod,  Neo Long, Teleboilie sunt doar cateva din modelele lansetelor pentru pescuitul crapului disponibile.

De ce sa alegi la lanseta de crap Carp Expert de la Total Fishing

Gama variata de lansete Carp Expert pentru pescuitul crapului disponibila la oferte si preturi avantajoase in magazinul de pescuit online si fizic ofera posibilitatea alegerii lansetei potrivite oricaror cerinte ale pescarilor de crap.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur