Inapoi

Fire monofilament spinning

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 569

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 569

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Pescuit la spinning: Trout Area
Urmareste filmul "Pescuit la spinning: Trout Area"!

Va propunem ca in acest episod sa fiti alaturi de noi LapescuitcuTotalFishing pentru a descoperi tainele pescuitului la pastrav. Vom descoperi impreuna naluci si tehnici dedicate acestui rapitor. Tot in aceasta seara vom afla ce inseamna " Trout Area". Conceptul este unul prietenos cu pestii si cu spiritul competitiei. Desi la prima vedere pare usor, este un stil destul de tehnic. Implica echipament dedicat. Cu toate acestea, poti descoperi stilul cu un buget total de maxim 500 de lei. Daca te prinde si iti place, poti urmari in aceste 90 de minute recomandari de echipament si naluci.

Alaturi de noi avem o parte din componentii lotului national TA ( Trout Area ). Stefan Dinu este de asemenea prezent in studio in calitate de fondator al conceptului la noi in tara. Daca vreti sa deveniti pescari mai buni si mai bine informati, va recomandam acest material plin de tehnica si informatii pretioase ! Daca sunteti iubitori ai pescuitului la spinning, nu ratati acest episod ! Aflati mai multe lucruri urmarind acest material video.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.


Fire monofilament, pescuit la spinning.

In timpul partidelor de pescuit la spinning putem utiliza o gama variata de fire in functie de preferinte, echipament utilizat sau loc de pescuit ales. Astfel, exista fire textile, monofilament sau fluorocarbon concepute pentru acest tip de pescuit, care pot asigura imbunatatirea rezultatelor in cadrul pescuitului alaturi de prieteni sau al competitiilor oficiale.

Pentru pescuitul la rapitori puteti alege un fir monofilament. Acesta, cu rezistenta buna la abraziune si la nod si elasticitate redusa, ofera un control perfect asupra nalucii permitand sesizarea celor mai fine trasaturi in timp util pentru realizarea unei noi capturi.

Lipsa de memorie ce caracterizeaza firul monofilament il face ideal pentru lansarile la distanta iar rezistenta la razele UV si apa sarata il recomanda atat pentru pescuitul de apa dulce cat si pentru cel marin.

Exista fire monofilament cu tratament special al suprafetei ce faciliteaza trecerea acestora prin inele, imbunatatind astfel capacitatea de lansare la distanta si reducand riscul deteriorarii in timp.

Modul de bobinare paralel pe care il au unele modele de fir monofilament ajuta la pastrarea calitatilor acestora un timp indelungat.

Daca sunteti in cautarea unui fir monofilament, puteti gasi numeroase modele in magazinul de pescuit online la oferte si preturi mici, accesibile indiferent de bugetul pe care il aveti rezervat pentru pescuit.

O gama variata de produse este disponibila, de la cele ieftine pana la cele din gama inalta de pret, realizate de branduri renumite in domeniul producerii echipamentului de pescuit la spinning pentru calitatea produselor si utilizarea celor mai performante materiale si a tehnologiilor avansate in dezvoltarea noilor fire monofilament.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur