Inapoi

Lanterna de cap Nebo Rechargeable Transcend 1500

Producator
SKU
ALLNEB-HLP-1001-G

Comenzi telefonice 031 433 44 44

283,00LEI

Stoc Magazin

 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Lanterna de cap Nebo Rechargeable Transcend 1500

Nebo, un nume simplu, dar extrem de sonor pentru impatimiti. Inca de la prima lanterna LED produsa de Nebo in urma cu 20 ani, progresul companiei s-a remarcat datorita adaptarii perpetue la cerintele actuale. Echipa de ingineri cauta in mod constant modalitati prin care sa duca tehnologia LED la cu totul si cu totul alt nivel.

Nebo Rechargeable Transcend 1500 reprezinta o sursa de iluminare ingenioasa ce va veni drept ajutor utilizatorilor in cadrul activitatilor de tip outdoor. Echipa Nebo a decis utilizarea in conceperea lanternei un aluminiu special, des intalnit in constructia aeronauticelor. Alimentarea lanternei are la baza un acumulator generos ce se incarca rapid cu ajutorul cablului USB prevazut.

Rechargeable Transcend 1500 beneficiaza de multiple dotari de ultima generatie, adaptate tendintelor actuale de modernizare. Sistemul magnetic, amplasat lateral permite ca lanterna de cap sa fie utilizata drept lanterna standard, atasata pe o suprafata metalica, in vederea focusarii fasciculului luminos in zona de interes. Discul rotativ Mode Selector Dial prevazut la celalalt capat permite ajustarea modului de lumina in functie de situatia intampinata sau luminozitatea necesara.

Tehnologia Smart Power Control inclusa de echipa Nebo in constructia lanternei se concentreaza fix pe modul Turbo. Acest mod de iluminare a fost dezvoltat pentru o iluminare suplimentara, puternica, pe o durata de 30 de secunde. Dupa 30 de secunde, conform tehnologiei Smart Power Control, lumina se va intoarce la modul de iluminare utilizat anterior cu rolul de a impiedica supraincalzirea dispozitivului si pentru a asigura protectie bateriei. Acest mod poate fi reactivat oricand.

Spre deosebire de restul lanternelor de cap disponibile pe piata actuala, Nebo Rechargeable Transcend 1500 propune 5 moduri de iluminare distincte. Modul Turbo este cel mai puternic dintre toate ce este capabil de a focusa fasciculul luminos pe o distanta maxima de 129m, intr-un interval de 30 secunde. Modurile standard High, Medium, Low intalnite la majoritatea lanternelor de cap, prezinta o raza de iluminare minima de 18m (Low), si maxima de 91m (High). Cu cat puterea de iluminare este mai mare, cu atat capacitatea bateriei scade mult mai repede. In plus, prezinta modul Strobe ce genereaza un fascicul luminos pulsatoriu de 750 lumeni pe o distanta maxima de 91m.

Lanterna de cap a fost construita cu un indice de protectie impotriva apei si a socurilor mecanice, IPX7. In ceea ce priveste indicele de impermeabilitate, producatorul mentioneaza ca lanterna poate fi submersa 1m, timp de maxim 30m. Banda elastica se poate ajusta in functie de circumferinta capului, si de asemenea se poate detasa daca dorim a utiliza lanterna prinsa de cozorocul sepcii sau de gaica pantalonilor cu clips-ul furnizat sau utilizata drept lanterna cu ajutorul sistemului magnetic. Nebo Rechargeable Transcend 1500 este o lanterna de cap calitativa, ce va impresiona cu siguranta utilizatorii datorita nivelului sporit de functionalitate de care beneficiaza.


Caracteristici:

  • Realizata din aluminiu industrial;
  • Acumulator reincarcabil;
  • Cablu USB inclus;
  • Banda elastica detasabila;
  • Clips pentru montare pe cozoroc;
  • Indice de protectie IPX7;
  • Indicator de incarcare a bateriei;
  • Sistem magnetic de prindere pe suprafete;
  • Tehnologie Smart Power Control;
  • Disc rotativ pentru ajustarea modurilor de iluminare;
  • Rezistenta sporita.

Specificatii:

  • Moduri de iluminare:
    • Turbo (1500 lumeni) - intervale de 30 de secunde/129m;
    • High (750 lumeni) - 4 ore/91m;
    • Medium (300 lumeni) - 5.5 ore/58m;
    • Low (30 lumeni) - 28 ore/18m;
    • Strobe (750 lumeni) - 4 ore/91m.
  • Autonomie baterie: 3200mAh;
  • Dimensiuni: 3.4x9.47x4.22cm;
  • Greutate: 150g.

Descriere de produs dezvoltata de echipa TotalFishing.

Specificatii Lanterna de cap Nebo Rechargeable Transcend 1500

Tip lanterne, lampi Lanterne de cap
Producator Nebo

Review-uri clienti

Nota: 5 (1)

100% of 100
Afiseaza pe pagina
  1. Calitate și putere la un preț accesibil

    100%
    Un produs calitativ și ușor de utilizat. Având în vedere ca pe setarea high are o putere 750 lumeni pentru o utilizare continua de peste 4 ore este un produs foarte bun și ieftin în comparație cu alte produse mult mai scumpe care nici nu se apropie de puterea lui NEBO! Am cautat și am comparat lanterne de cap și nici un produs, chiar și dublu ca preț, nu s-a apropiat de capabilitățile acestui produs! Recomand cu încredere. Mulțumesc Total Fishing pentru profesionalism.

    Dan,

    Publicata pe

Afiseaza pe pagina
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:0

Pune o intrebare despre Lanterna de cap Nebo Rechargeable Transcend 1500
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie