Inapoi

Crosete, burghie

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 224

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 224

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru realizarea monturilor dar si pentru atasarea momelii la acestea sunt necesare accesorii potrivite pentru fiecare tip de momeala utilizata. O croseta potrivita nu deterioreaza momela si permite realizarea monturii perfecte.

Exista mai multe tipuri de crosete pentru pescuit in functie de utilizarea pe care o au: pentru momelile dure( hard needle), pentru momeli vii( fine needle), pentru saculetii PVA( stringer needle) etc.

Crosetele au un design ergonomic ce permite prinderea usoara a acestora eliminand riscul accidentarilor, Sunt modele cu suprafata manerului cauciucata ce asigura o buna prindere. Culorile puternice, fluo, permit o buna vizibilitate a crosetelor eliminand riscul pierderii lor din cauza dimensiunilor mici.

Pentru gaurirea boilies-urilor si momelior dure(pelete, alune etc) puteti alege un burghiu de pescuit. Acestea au diametre diferite putand fi alese in functie de necesitati. Si ele au un design ergonomic, culori ce asigura o buna vizibilitate si finisaj cauciucat care permite prinderea sigura pentru manevrarea usoara.

Crosetele si burghiele sunt disponibile separat sau in set fiind accesorii utile pe balta pentru realizarea rapida a operatiilor necesare unei monturi rezistente si eficiente. Utilizarea acestora va ofera mai mult timp pentru pescuit si va maresc sansele prinderii unui trofeul si succesul unei partide de pescuit.

Crosetele au manere de culori diferite in functie de tipul fiecareia permitand identificarea rapida a celei potrivite.

Crosete si burghie pentru pescuit, de diferite marimi, culori si tipuri, pentru necesitatile fiecaruia gasiti in magazinul de pescuit online. Aici sunt modele de la branduri renumite, realizate cu materiale de calitate, rezistente la coroziune si la utilizari repetate pe termen lung. In gama variata de produse (de la cele ieftine accesibile indiferent de buget pana la cele mai scumpe) va asteapta oferte si preturi mici la numeroase produse.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur