Inapoi

Rod pod Dayko Compact Bitubo 3 Section Black Blue, 3/4 posturi

Producator
SKU
CB.03BLKBLUE

Comenzi telefonice 031 433 44 44

2.890,00LEI

Indisponibil

Livrare gratuita
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Rod pod Dayko Compact Bitubo 3 Section Black Blue, 3/4 posturi

Bitubo Compact 3 Section este un rod pod din clasa compacta cu montaj rapid, gandit pe o platforma realizata integral din metal. Materialele utilizate la conceperea acestuia sunt aluminiul si inoxul. Proiectul a fost gandit pentru a diminua timpii de montaj, pentru a oferi siguranta in utilizare si longevitate deopotriva. Uzura este un alt factor care a fost redus la minim prin apelarea la sisteme de reglare si fixare dedicate metalelor cu duritate ridicata.

Astfel, Bitubo Compact 3 Section a fost dotat cu elemente de tip menghina in toate punctele de reglaj. Un plus demn de remarcat este prezenta inoxului in aceste zone pe sistemele de actionare de tip menghina: suruburi si carcasele de infiletare.  

Aluminiul este prezent in doua forme: bare cilindrice si blocuri prelucrate CNC. In ambele situatii, duritatea materialului nu este afectata, fiind prelucrat sub frezare de precizie ridicata asistata de computer.

Scheletul este proiectat pe doua bare cilindrice aliniate  si cu aceeasi lungime, fiind pozitionate una sub cealalta. Exista trei punti cu rol de fixare, aliniere si rigidizare a acestora. Prezenta barei inferioare are ca rol principal ranforsarea intregului brat principal pentru a face fata greutatilor ce urmeaza a fi sustinute.

Cele trei punti sunt realizate din blocuri de aluminiu prelucrate CNC si elimina aparitia torsiunilor cauzate de lipsa unei lansete  cand apare o trasatura sau o revenire la mal. Astfel, oricare din posturi care nu mai sustine un ansamblu lanseta / mulineta nu va afecta centrul de greutate ori stabilitatea intregului sistem. De asemenea se elimina si decalibrarea din ax in astfel de momemente a buzz bar-ilor pe considerente de socuri mecanice.

Piesa de conectare cu buzz bar-ii este realizata de asemenea din bloc de aluminiu in acelasi regim (CNC). Forma este una trapezoidala cu baza mare orientata in sus pentru a se obtine o suprafata mai generoasa si o stabilitate sporita a buzz bar-ilor. Laturile piesei sunt usor arcuite pentru ranforsarea si sustinerea unor greutati mai mari.

Buzz Bar-ii sunt realizati din 3 componente. Piesa centrala este bloc de aluminiu in vreme ce tijele laterale sunt bare de inox.  Distantele intre posturi sunt gandite sa asigure si sa acomodeze fara probleme mulinetele mari din clasa Big Pit.

Sistemele de actionare si reglare, mai precis manetele si filetii de ajustare sunt realizate din ABS, material rezistent la temperaturi inalte sau socuri mecanice. Posturile sunt realizate din inox si prevazute cu un sistem de reglaj si fixare ajustabil sub forma de surub actionabil prin imbus ( livrat cu produsul ). In acest mod, orice avertizor sau butt rest, indifferent de lungimea filetului poate fi atasat fara probleme.

Dayko Bitubo Compact 3 Section este dotat cu sisteme rapide de reglaje si montaj de tip telescopic pentru bratul central si rabatat pentru suportii de buzz bar.  Asigurarea acestora este realizata prin mecanisme de tip menghina.

Cele 4 picioare permit o singura pozitie de fixare dar datorita piesei centrale sunt disponibile doua moduri de montaj. In 3, respectiv 4 puncte. Fixarea in 4 puncte este recomandata pentru situatiile in care relieful din stand este complex si inegal.

Fixarea in 3 puncte este recomandata pentru standuri dotate cu ponton sau mal drept. Picioarele sunt telescopice, iar pentru modelul Bitubo Compact 3 Section producatorul ofera un sistem cu fixare in trei puncte, sistem ce permite ajustarea lungimii picioarelor pe 3 lungimi diferite, de la o lungime compacta de 50 cm,  la una medie de 85 de centimetri, pana la extensia totala ce atinge nu mai putin de 120 cm.
 
Amprenta la sol in modul de fixare cu 4 puncte  ( perimetru tip dreptunghi ) de ancorare este de 0.8 metri patrati. Distanta intre picioare pe lateral este de 0.85 centimetri, in vreme ce pentru laturile opuse este de 0.95 centimetri. Aceste valori pot fi exploatate cand picioarele sunt extinse.

Amprenta la sol in modul de fixare cu 3 puncte ( perimetru tip triunghi ) de ancorare este de 0.66 metri patrati, avand o distanta laterala de 144.5 centimetri si frontala de 95 centimetri ( deschidere ). Buzz bar -ul are o lungime toatala de 68.4 centimetri ( masurati in axul posturilor din extremitati ). Distanta intre posturile din extremitati si urmatoarele este de 22.5 centimetri masurati in ax. Distanta intre posturile centrale este de 24 de centimetri masurati in ax.

Dayko Compact Bitubo 3 Section este livrat intr-o husa textila, buzz barii venind si ei protejati la interior de o alta husa din acelasi material calitativ. Cu o greutate de numai 6.3 kilograme, rod pod-ul Compact Bitubo este usor de transportat pe malul apei, facilitate la care se adauga capacitatea de montare intr-un timp record, si un pret bine echilibrat in raport cu materialele si designul oferit.


Caracteristici:

 • Design modern, compact;
 • Bare cilindrice si blocuri prelucrate CNC;
 • Mecanisme de tip menghina;
 • Sistem usor de utilizat si montat;
 • Trei punti  cu rol de fixare;
 • Ideal in conditii de vant puternic;
 • Finisaje de inalta calitate;
 • Material cadru: duraluminiu;
 • Stabilitate superioara pe orice tip de teren;
 • Picioare telescopice;
 • Sistem inovator montare buzz bars;
 • Buzz bari cu 5 posturi, ideal pentru 3 sau 4 lansete;
 • Picioarele vin echipate cu sistem de ancorare;
 • Husa pentru buzz bars;
 • Husa pentru transport inclusa;
 • Material husa: 100 % Polyester.

Specificatii:

 • Amprenta la sol ( perimetru triunghi ): 0.6m2;
 • Amprenta la sol ( perimetru dreptunghiular ):  0.8 m2;
 • Distanta intre posturi, 3 lansete: 34cm;
 • Distanta intre posturi, 4 lansete: 22.5cm;
 • Lungime bara centrala: 95.5 - 165cm;
 • Inaltime picioare: 50 - 85 - 120cm;
 • Lungime buzz bar: 70cm ( 68.4 in ax );
 • Dimensiuni la transport: 105 x 20 x 20cm;
 • Greutate: cca.6.3kg;
 • Culoare: Black Blue ( Negru - Albastru ).

Descriere de produs dezvoltata de echipa Total Fishing.

Urmareste filmul "Dayko Bitubo Compact" !

Dayko Bitubo Compact

Specificatii Rod pod Dayko Compact Bitubo 3 Section Black Blue, 3/4 posturi

Nr. posturi 4
Producator Dayko
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:0

Pune o intrebare despre Rod pod Dayko Compact Bitubo 3 Section Black Blue, 3/4 posturi
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie